Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen

Camouflage therapie

Waarom camouflage therapie?

Littekens, spataderen, wijnvlekken, rode wangen en donkere of lichte vlekjes zorgen ervoor dat de kleur van  onze huid verandert. De veranderingen in de huid kunnen hinderlijk zijn. Door middel van camouflagetherapie kunt u zelf de huidaandoening minder zichtbaar maken.

Bekijk de video over het behandelen van pigmentvlekken. In deze video komt ook camouflage therapie aan bod, zodat u een beeld krijgt van hoe deze behandeling in zijn werk gaat.

Speciale camouflagemiddelen

De huidtherapeut kan met speciale camouflagemiddelen de aandoening camoufleren. We  leren u  hoe deze middelen gebruikt moeten worden, zodat de camouflage ook zelf thuis toegepast kan worden. De camouflagecrème is makkelijk aan te brengen en geschikt voor ieder huidtype. De camouflage producten zijn water- en veegvast, ze geven dus niet af op kleding. De producten kunnen dagelijks door de gebruiker toegepast worden zonder de huid te schaden. De producten zijn makkelijk in gebruik.

camouflage_voorbeeld

Mogelijke indicaties

Indicaties voor camouflage therapie kunnen zijn:
1.      Hyperpigmentatie (te veel pigment)
2.      Hypopigmentatie (te weinig pigment)
3.      Vitiligo (pigmentverlies van huid en haar)
4.      Rosacea (rode verkleuring van de huid)
5.      Littekens
6.      Couperose
7.      Wijnvlekken
8.      Donkere kringen onder de ogen
9.      Acné
10.     Brandwonden
11.     Na chirugische ingrepen

Vergoeding

Camouflagetherapie en de daarbij horende producten worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Vaak is hiervoor een verwijzing noodzakelijk van de (huis)arts. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de voorwaarden.

Meer weten?.

Als u meer wilt weten over camouflagetherapie, dan kunt u hier uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Boven aan deze website of op onze contactpagina kunt u meer contactmogelijkheden vinden.

© 2017 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden | Gennep