Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen

Micro needling therapie

De Dermapen behandeling

De dermapen is de nieuwste techniek op het gebied van microneedling en huidvernieuwing. In vergelijking met bestaande micro needling therapie is de dermapen effectiever en veiliger. Uw huid heeft namelijk minder hersteltijd nodig en de behandeling is comfortabeler en nauwkeuriger.

Bekijk de video over huidverbetering met de Dermapen. Hierdoor komt u erachter hoe dit in zijn werk gaat. mocht u nog vragen hebben na het lezen van deze pagina, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe werkt de Dermapen?

De dermapen heeft kleine vibrerende naaldjes die de huid precies genoeg beschadigen waardoor het natuurlijke genezingproces in gang gezet wordt. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel).

Behandelindicaties

De behandelingen met de dermapen zijn vooral geschikt als u verbetering wilt van:

  •  (Acne)littekens
  • Huidverjonging/huidverbetering
  • Rimpels
  • Pigmentvlekken
  • Grove poriën
  • Littekens
  • Striae
  • Brandwonden

Wat doet de Dermapen met mijn huid?

Doordat het bindweefsel diep in de huid wordt gestimuleerd, merkt u dat de huid na enkele behandeling steviger en gladder wordt. Reliëf door acne littekens en rimpels vermindert geleidelijk. De celdeling krijgt tijdens de behandeling met de Dermapen een enorme boost. Oude cellen schilferen versneld af en nieuwe cellen worden sneller aangemaakt. De hoornlaag wordt weer mooi dun. Daardoor hebben verstoppingen (comedonen) minder kans. Behandeling met de Dermapen heeft dus ook een zuiverend effect. Overmatig pigment (zonnevlekken, ouderdomsvlekken of andere hyperpigmentaties) dat in de hoornlaag aanwezig is, schilfert ook af en vervaagt waardoor zonschade, ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekken vervagen. Uw huidteint wordt egaler en stralender.

Doordat u microscopische gaatjes maakt in het huidoppervlak kunnen producten beter, sneller en dieper in de huid doordringen. Hoe meer vitamines er in de diepere lagen worden opgenomen hoe meer aanmaak van collageen en elastine. Wij helpen u in de zoektocht naar een product of serum afgestemd op uw wensen en huidtype. In onze praktijk maken wij voornamelijk gebruik van de environ producten.

Na de behandeling

Na de behandeling zal de huid nog 1 a 2 uur rood zijn en gloeiend aanvoelen. Dat zal geleidelijk minder worden maar er zal nog enkele dagen een rode gloed zichtbaar zijn. Daarnaast kan het zijn dat uw huid iets gaat schilferen.

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, is afhankelijk van uw huidprobleem en kunnen variëren. Heeft u meer behandelingen nodig dan worden deze behandelingen ook aangeboden in kuurverband. Uw huidtherapeut kan u hier meer over vertellen.

Resultaat

Na een aantal behandelingen zal de huid steviger en gladder zijn wat resulteert in een egale en stralende huidteint. Huidoneffenheden zoals rimpels en acne zullen geleidelijk vervagen. Doordat de huid zichzelf vernieuwd zullen ook verstoringen in het pigment verminderen (pigmentvlekjes, ouderdomsvlekjes en zonschade). Uw algemene huidconditie zal vooruit gaan.

Zelf aan de Rol!

Met de MTS thuisrollers kunt u het resultaat nog meer versterken! Door gebruik te maken van 1 van de thuisrollers, versterkt u uw resultaat tot 1000 x dan wanneer u alleen producten gebruikt. De naaldjes van de rollers creëren microkanaaltjes in de huidlagen waardoor er een verhoogde opname van actieve werkstoffen plaats vindt en de gebruikte producten een nog beter resultaat leveren! Bovendien kunt u de Rollers gebruiken van een half jaar tot 1 jaar, mits er volgens protocol goed ontsmet wordt!

MTS behandeling dermapen

Ontdek hoe u het meest optimale resultaat kunt behalen in ons praktijk door het gebruik van de Micro Needling Therapy System!

Maak kennis met de MTS Roller en verneem uw mogelijkheden tot in detail!

Vergoeding

Sommige zorgverzekeringen hebben een (deel)vergoeding in de aanvullende verzekering voor acnetherapie of behandeling van littekens. De huidtherapeut kan u uitleggen hoe u dit kunt opvragen bij uw zorgverzekering.

Meer weten?.

Als u meer wilt weten over de Dermapen, dan kunt u hier uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Boven aan deze website of op onze contactpagina kunt u meer contactmogelijkheden vinden.

© 2017 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden | Gennep