Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen

Ionzyme DF behandeling

Wat is de Ionzyme DF?

De Ionzyme DF is een echte primeur in de wereld van de cosmetica en plaatst 'Environ' aan de kop van de vernieuwers bij de aanvang van het millennium.

Het Ionzyme DF-toestel geeft de mogelijkheid om de huid te normaliseren en om hem op een spectaculaire wijze te verjongen. Het geeft resultaten die de effecten van de diepe peeling en van de face-lift ver overtreffen. Resultaten zijn reeds na enkele behandelingen duidelijk zichtbaar.

environ huidproducten

Samen met de Environ-producten, bevestigt de Ionzyme DF, dat Environ de nieuwste technologie in huis heeft, om de huid een actieve preventie te bieden tegen de voortdurend stijgende schadelijke beïnvloeding van de omgeving.

Vitamine behandelingen

Vitamine behandelingen met het IONZYME © DF-apparaat zorgen voor opmerkelijke resultaten:

- De huid wordt steviger
- De huidstructuur wordt opvallend fijner
- De natuurlijke hydratatie verbetert
- Pigmentvlekken verlichten en rimpels vervagen

behandeling ionzyme df de wildt

Er zijn diverse behandelingen mogelijk, gericht op uw huidprobleem. Wilt weten welke behandeling geschikt is voor uw huid of meer informatie over de behandelingen neem dan contact op of bel ons op 0487-523823.

Onderzoek

Wetenschappelijk Onderzoek heeft de volgende punten aangetoond en bewezen:

- Het Ionzyme DF-toestel verzekert een verhoogde penetratie van de actieve bestanddelen door middel van de combinatie van intermitterende iontoforese(1) en sonoforese(2).

- Een vergelijking met manuele massage komt erop neer dat het apparaat de absorptie van de actieve bestanddelen vermeerdert met 400% voor de iontoforese en met 4000% voor de sonoforese. Bij sonoferese(2), ontwikkelt de Ionzyme DF dezelfde frequentie als die van het geluid, dat de dolfijnen voortbrengen. Deze golf-frequentie is veiliger en doeltreffender dan die van de tot nu toe gekende toestellen.

- Bij iontoforese kunnen relatief grote oppervlakken tegelijk worden aangepakt, zoals het gelaat of de nek. De sonoforese wordt gerbuikt voor de kleinere oppervlakken, zoals de bovelip en kraaiepootjes bij de ogen, lidtekenweefsel en pigmentatie. Beide technieken kunnen soms worden gecombineerd voor een nog intensievere behandeling.

- Het toestel is ideaal voor de behandeling van de gevoeilige huid, van de verouderde huid die geconfronteerd wordt met rimpels, met uitzakking, met pigmentatievlekken en met ruwheid. Het werkt ook fantastisch voor de behandeling van littekens.

Ionzyme voor na behandeling

In de bovenstaande afbeeldingen ziet u links de keel van een dame met een zonbeschadigde huid. Zij heeft al een facelift ondergaan, maar was niet tevreden met het resultaat. Rechts ziet u een foto van haar keel na een kuur van 24 behandelingen (2 per week) gedurende 3 maanden) met een hoge dosis vitamine A en C met het IONZYME DF-apparaat.

Meer weten?.

Als u meer wilt weten over Ionzyme DF, dan kunt u hier uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Boven aan deze website of op onze contactpagina kunt u meer contactmogelijkheden vinden.

© 2017 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden | Gennep
Afspraak maken