Contact informatie

U kunt onderstaande gegevens gebruiken of contact opnemen middels ons contactformulier.

Onze praktijk in Ewijk
Vordingstraat 2
6644 BH Ewijk
Telefoon: 0487-523823

Onze praktijk in Malden
Groesbeekseweg 4
6581 BH Malden
Telefoon: 0487-523823

Contact formulier

Voor vragen of het maken van een afspraak , bel: 0487-523823

Ionzyme DF

Ionzyme DF Behandeling

Wat is de Ionzyme DF?

De Ionzyme DF is een echte primeur in de wereld van de cosmetica en plaatst ‘Environ’ aan de kop van de vernieuwers bij de aanvang van het millennium.

Het Ionzyme DF-toestel geeft de mogelijkheid om de huid te normaliseren en om hem op een spectaculaire wijze te verjongen. Het geeft resultaten die de effecten van de diepe peeling en van de face-lift ver overtreffen. Resultaten zijn reeds na enkele behandelingen duidelijk zichtbaar.

Samen met de Environ-producten, bevestigt de Ionzyme DF, dat Environ de nieuwste technologie in huis heeft, om de huid een actieve preventie te bieden tegen de voortdurend stijgende schadelijke beïnvloeding van de omgeving.

Vitamine behandelingen

Vitamine behandelingen met het IONZYME © DF-apparaat zorgen voor opmerkelijke resultaten:

– De huid wordt steviger
– De huidstructuur wordt opvallend fijner
– De natuurlijke hydratatie verbetert
– Pigmentvlekken verlichten en rimpels vervagen

behandeling ionzyme df de wildt

Er zijn diverse behandelingen mogelijk, gericht op uw huidprobleem. Wilt weten welke behandeling geschikt is voor uw huid of meer informatie over de behandelingen neem dan contact op of bel ons op 0487-523823.

Onderzoek

Wetenschappelijk Onderzoek heeft de volgende punten aangetoond en bewezen:

– Het Ionzyme DF-toestel verzekert een verhoogde penetratie van de actieve bestanddelen door middel van de combinatie van intermitterende iontoforese(1) en sonoforese(2).

– Een vergelijking met manuele massage komt erop neer dat het apparaat de absorptie van de actieve bestanddelen vermeerdert met 400% voor de iontoforese en met 4000% voor de sonoforese. Bij sonoferese(2), ontwikkelt de Ionzyme DF dezelfde frequentie als die van het geluid, dat de dolfijnen voortbrengen. Deze golf-frequentie is veiliger en doeltreffender dan die van de tot nu toe gekende toestellen.

– Bij iontoforese kunnen relatief grote oppervlakken tegelijk worden aangepakt, zoals het gelaat of de nek. De sonoforese wordt gerbuikt voor de kleinere oppervlakken, zoals de bovelip en kraaiepootjes bij de ogen, lidtekenweefsel en pigmentatie. Beide technieken kunnen soms worden gecombineerd voor een nog intensievere behandeling.

– Het toestel is ideaal voor de behandeling van de gevoeilige huid, van de verouderde huid die geconfronteerd wordt met rimpels, met uitzakking, met pigmentatievlekken en met ruwheid. Het werkt ook fantastisch voor de behandeling van littekens.

In de bovenstaande afbeeldingen ziet u links de keel van een dame met een zonbeschadigde huid. Zij heeft al een facelift ondergaan, maar was niet tevreden met het resultaat. Rechts ziet u een foto van haar keel na een kuur van 24 behandelingen (2 per week) gedurende 3 maanden) met een hoge dosis vitamine A en C met het IONZYME DF-apparaat.

De Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) is een beroepsvereniging welke de belangen behartigt van de huidtherapeuten in Nederland. De NVH ontwikkelt kwaliteitsbeleid, organiseert na- en bijscholingsprojecten voor haar leden en is aangesloten bij de Klachtencommissie Paramedici Eerstelijn (KCP). Bovendien is de NVH vertegenwoordigd in de Stichting Kwaliteitsregister Paramedici. Een huidtherapeut heeft de mogelijkheid opgenomen te worden in het Kwaliteitsregister Paramedici. Hierin wordt eenmalig geregistreerd of een paramedicus voldoet aan de opleidingseisen van de wet BIG. Vervolgens wordt elke vijf jaar een registratie gemaakt of een paramedicus beschikt over actuele kennis en ervaring. Wanneer voldaan wordt aan de door de beroepsgroep gestelde eisen, behoudt de geregistreerde paramedicus de kwaliteitsregistratie. ×
Transparantie en inzichtelijkheid in de gezondheidszorg worden steeds belangrijker. Patiënten en cliënten hebben steeds meer mogelijkheden om hun eigen behandelaars te kiezen. De keuzemogelijkheid leidt tot behoefte aan inzicht in de kwaliteit van behandelaars. Bij wie kan een patiënt het beste terecht voor welke behandeling? Bij het beantwoorden van deze vraag biedt het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) uitkomst door het individueel keurmerk. Het Kwaliteitsregister Paramedici is een vrijwillig register voor een groot aantal paramedische beroepsgroepen: Ergotherapeuten, diëtisten, huidtherapeuten, logopedisten, MBB'ers (de nieuwe beroepsnaam voor radiodiagnostisch- en radiotherapeutisch laboranten, medisch nucleair werkers), oefentherapeuten Cesar en Mensendieck, optometristen, orthoptisten en podotherapeuten. Via het kwaliteitsregister wordt eenmalig geregistreerd of een paramedicus voldoet aan de opleidingseisen van de Wet BIG (Beroepen in de individuele Gezondheidszorg). Vervolgens wordt periodiek (elke vijf jaar) geregistreerd of een paramedicus beschikt over actuele kennis en ervaring. Alleen wanneer aan de door de beroepsgroep gestelde eisen wordt voldaan, behoudt de geregistreerde paramedicus zijn of haar kwaliteitsregistratie. Het KP kan door iedereen, van (potentiële) patiënten tot zorgverzekeraars en collega behandelaars geraadpleegd worden. Benodigd hiervoor zijn het KP-nummer (registratienummer) of de naam met de geboortedatum. Het staat patiënten vrij om bij hun behandelaar te informeren naar het KP-nummer. ×
Een huidtherapeut behandelt de zieke en/of beschadigde huid. Hiervoor heeft hij of zij de 4-jarige HBO-opleiding Huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht of Haagse Hogeschool. De titel huidtherapeut is een beschermde titel, vastgelegd in wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG, artikel 34). Het verschil tussen de huidtherapeut en bijvoorbeeld een schoonheidsspecialist, is dat een huidtherapeut de zieke en/of beschadigde huid behandelt en daarnaast een paramedicus is. Een schoonheidsspecialiste verzorgt en verfraait enkel de gezonde huid. Het doel van de huidtherapie is het opheffen, voorkomen of verminderen van stoornissen, beperkingen en/of handicaps ten gevolge van huidaandoeningen. ×
Niemand vind het leuk om behandeld te worden als een nummertje. Daarom doen wij dat dan ook zeker niet. Wij nemen uw problemen of vragen serieus en trekken voldoende tijd uit om u op een goede, vriendelijke en persoonlijke manier te helpen en te behandelen. ×