Contact informatie

U kunt onderstaande gegevens gebruiken of contact opnemen middels ons contactformulier.

Onze praktijk in Ewijk
Vordingstraat 2
6644 BH Ewijk
Telefoon: 0487-523823

Onze praktijk in Malden
Groesbeekseweg 4
6581 BH Malden
Telefoon: 0487-523823

Contact formulier

Voor vragen of het maken van een afspraak , bel: 0487-523823

Algemene huidverbetering

Algemene huidverbetering de Wildt

Ook de gezonde huid wil aandacht!

Onze gezondheid en de kwaliteit van onze huid wordt vandaag door talrijke factoren bedreigd, stress, slechte voedingsgewoonten, luchtvervuiling en grotere blootstelling aan ultraviolette stralen door ondermeer de verdunning van de ozonlaag, versnellen het verouderingsproces, veroorzaken irritaties of nog erger, huidkanker.

80% van het verouderingsproces wordt toegeschreven aan de externe factoren, 20% is natuurlijke veroudering. Invloeden van buitenaf zorgen ervoor dat de conditie van de huid verandert. In de winter kan afwisseling van warmte naar koude ervoor zorgen dat de huid droog en trekkerig aanvoelt. Vanaf het 30e levensjaar begint de huidveroudering in werking te treden. Dit wil zeggen dat talgklieren minder talg gaan produceren waardoor de huid droger wordt. Talg is een vettige, lichaamseigen stof en wordt immers geproduceerd om onze huid soepel te houden. Belangrijk is om uw huid te geven wat deze nodig heeft.

Voor een goede verzorging van uw huid, kunt u terecht bij de praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie Ewijk en Malden. Het bereiken van een goede conditie van uw huid, bestaat uit twee onderdelen:

– Intensieve behandeling in de praktijk.
– Thuisgebruik van producten die op uw huidtype van toepassing zijn.

luxe-behandeling

Behandelingen

U kunt ervoor kiezen om één of meerdere van onderstaande losse behandelingen in de behandeling te verwerken. Naast de behandeling krijgt u deskundig advies met betrekking tot een goede thuisverzorging van uw huid. Dit zijn de losse behandelingen die verkrijgbaar zijn:

– Winpers verven
– Wenkbrauwen verven
– Wenkbrauwen epileren
– Gezicht harsen
– Bikinilijn harsen
– Oksels harsen
– Benen harsen
– Rug harsen
– Borst harsen

Prijzen voor deze behandelingen zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Environ producten

80% van de huidveroudering wordt veroorzaakt door externe factoren, zoals stress, slechte voedingsgewoonten, luchtvervuiling en steeds meer blootstelling aan ultraviolette stralen door de verdunning van de ozonlaag. Het zijn bronnen van vrije radicalen die de cellen beschadigen en vitaminetekorten veroorzaken waardoor de celfuncties verminderen en huidveroudering veel sneller optreedt. Daarom is het noodzakelijk dagelijks de vitaminetekorten aan te vullen en de cellen te beschermen.

environ-stockist

Vitamine A

– Normaliseert de celfuncties en maakt de huid gezond
– Maakt de hoornlaag dikker
– Verhoogt de natuurlijke hydratatie
– Voorkomt en vervaagt rimpels
– Verbetert de toniciteit en de elasticiteit van de huid
– Normaliseert de talgklieren

Anti-oxidanten

– Neutraliseren vrije radicalen
– Beschermen de cellen

Het AVST gamma is het antwoord op moderne, intelligente en doeltreffende huidverzorging. Environ AVST is een wetenschappelijke benadering, die de normale fysiologie van de huidcellen stimuleert. de combinatie van vitamine A, krachtige anti-oxidanten en flavonoïden dragen effectief bij tot herstel van de huidcellen wat resulteert in een zachte, jeugdige en stralend gezonde huid.

Harsen ontharen

De Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) is een beroepsvereniging welke de belangen behartigt van de huidtherapeuten in Nederland. De NVH ontwikkelt kwaliteitsbeleid, organiseert na- en bijscholingsprojecten voor haar leden en is aangesloten bij de Klachtencommissie Paramedici Eerstelijn (KCP). Bovendien is de NVH vertegenwoordigd in de Stichting Kwaliteitsregister Paramedici. Een huidtherapeut heeft de mogelijkheid opgenomen te worden in het Kwaliteitsregister Paramedici. Hierin wordt eenmalig geregistreerd of een paramedicus voldoet aan de opleidingseisen van de wet BIG. Vervolgens wordt elke vijf jaar een registratie gemaakt of een paramedicus beschikt over actuele kennis en ervaring. Wanneer voldaan wordt aan de door de beroepsgroep gestelde eisen, behoudt de geregistreerde paramedicus de kwaliteitsregistratie. ×
Transparantie en inzichtelijkheid in de gezondheidszorg worden steeds belangrijker. Patiënten en cliënten hebben steeds meer mogelijkheden om hun eigen behandelaars te kiezen. De keuzemogelijkheid leidt tot behoefte aan inzicht in de kwaliteit van behandelaars. Bij wie kan een patiënt het beste terecht voor welke behandeling? Bij het beantwoorden van deze vraag biedt het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) uitkomst door het individueel keurmerk. Het Kwaliteitsregister Paramedici is een vrijwillig register voor een groot aantal paramedische beroepsgroepen: Ergotherapeuten, diëtisten, huidtherapeuten, logopedisten, MBB'ers (de nieuwe beroepsnaam voor radiodiagnostisch- en radiotherapeutisch laboranten, medisch nucleair werkers), oefentherapeuten Cesar en Mensendieck, optometristen, orthoptisten en podotherapeuten. Via het kwaliteitsregister wordt eenmalig geregistreerd of een paramedicus voldoet aan de opleidingseisen van de Wet BIG (Beroepen in de individuele Gezondheidszorg). Vervolgens wordt periodiek (elke vijf jaar) geregistreerd of een paramedicus beschikt over actuele kennis en ervaring. Alleen wanneer aan de door de beroepsgroep gestelde eisen wordt voldaan, behoudt de geregistreerde paramedicus zijn of haar kwaliteitsregistratie. Het KP kan door iedereen, van (potentiële) patiënten tot zorgverzekeraars en collega behandelaars geraadpleegd worden. Benodigd hiervoor zijn het KP-nummer (registratienummer) of de naam met de geboortedatum. Het staat patiënten vrij om bij hun behandelaar te informeren naar het KP-nummer. ×
Een huidtherapeut behandelt de zieke en/of beschadigde huid. Hiervoor heeft hij of zij de 4-jarige HBO-opleiding Huidtherapie gevolgd aan de Hogeschool Utrecht of Haagse Hogeschool. De titel huidtherapeut is een beschermde titel, vastgelegd in wet Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (wet BIG, artikel 34). Het verschil tussen de huidtherapeut en bijvoorbeeld een schoonheidsspecialist, is dat een huidtherapeut de zieke en/of beschadigde huid behandelt en daarnaast een paramedicus is. Een schoonheidsspecialiste verzorgt en verfraait enkel de gezonde huid. Het doel van de huidtherapie is het opheffen, voorkomen of verminderen van stoornissen, beperkingen en/of handicaps ten gevolge van huidaandoeningen. ×
Niemand vind het leuk om behandeld te worden als een nummertje. Daarom doen wij dat dan ook zeker niet. Wij nemen uw problemen of vragen serieus en trekken voldoende tijd uit om u op een goede, vriendelijke en persoonlijke manier te helpen en te behandelen. ×