Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen

Beoordelingen van andere patiënten

Wat vinden andere patiënten van ons?

Als huidtherapeut willen wij het beste voor onze patiënten. Een patiëntervaringsonderzoek geeft u transparantie en inzicht in onze zorgprestaties. Zo kunt u zien wat andere patiënten vinden van onze therapeuten en dienstverlening. Het kan even duren voordat de resultaten hieronder geladen zijn.

Qualiview beoordelingen

Wat vinden patiënten van de therapie die wij aanbieden? Word u hier goed geïnformeerd en zijn de huidtherapeuten professioneel genoeg? Met Qualiview krijgt u antwoord op dit soort vragen. Zo werken wij als huidtherapeuten aan een optimale zorgverlening en krijgt u te zien wat anderen van ons vinden. Deze methodiek is in samenwerking met de NVH ontwikkeld.

Zorgkaart Nederland

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar. De website biedt u informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland. ZorgkaartNederland.nl is een product van Patiëntenfederatie Nederland. We bieden met ZorgkaartNederland een onafhankelijke en betrouwbare ervaringssite, zonder winstoogmerk. Van patiënten voor patiënten.

Beoordelingen Ewijk

Hiernaast kunt u de laatste beoordelingen teruglezen die onze patiënten hebben geschreven over onze praktijk in Ewijk.

Beoordelingen Malden

Hiernaast kunt u de laatste beoordelingen teruglezen die onze patiënten hebben geschreven over onze praktijk in Malden.

Beoordelingen Klantvertellen

Hiernaast kunt u de laatste beoordelingen teruglezen die onze patiënten hebben geschreven via de website klantvertellen.

Meer weten?.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een andere vraag? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2017 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden | Gennep
Afspraak maken