Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen

Millie Toonen

Millie Toonen

Huidtherapeute

Sinds juni 2017 ben ik afgestudeerd aan de Hoge school van Utrecht als huidtherapeut en werkzaam bij Huid- en Oedeemtherapie de Wildt. Mijn interesse in de huid begon tijdens mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste. Na vooral met het cosmetische van de huid bezig te zijn geweest wilde ik graag meer kennis over de medische kant van de huid. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik in 2013 gestart ben met de opleiding Huidtherapie.

Gedurende de opleiding heb ik met veel plezier bij het Sanadome in Nijmegen gewerkt als schoonheidsspecialiste/masseuse. Tijdens de opleiding heb ik mij onder andere gespecialiseerd in het aanmeten van therapeutisch elastische kousen. Op zaterdag ben ik dan ook werkzaam bij Harting Compressietherapie in Nijmegen.

De diversiteit van het vak als huidtherapeut spreekt mij erg aan. Het geeft mij veel voldoening dat ik echt iets kan betekenen voor anderen door met behulp van de behandelingen huidproblemen te verbeteren. Persoonlijke aandacht, deskundigheid en het boeken van resultaat vind ik hierbij erg belangrijk.
Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en sta geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.

Huidtherapie - (100%)
Oedeemtherapie - (100%)
© 2017 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden | Gennep
Afspraak maken