Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen

Simone de Wildt

Simone de Wildt

Eigenaresse & Huidtherapeute

Sinds 2007 ben ik met mijn praktijk gevestigd in Gezondheidscentrum Ewijk. 5 jaar later zijn we, mede door mijn groeiende klantenbestand en een uitbreiding van de regio een 2e praktijk voor Huid-en oedeemtherapie gestart in Malden.

Medio 2006 ben ik afgestudeerd als Huidtherapeute aan de 4-jarige opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Tijdens deze opleiding heb ik ook de cursus beauty assistent afgerond en na mijn studie heb ik mijn PDA behaald oftewel mijn pedagogisch didactische aantekening. Deze beide opleidingen kwamen goed van pas toen ik aan de slag ging als docent uiterlijke verzorging. Dit heb ik 4 jaar gedaan totdat ik me meer wilde gaan focussen op beide praktijken

Mijn interesse voor huidtherapie begon al in mijn jeugd. Ik had vroeger een moeilijke huid. Creme’s en zalfjes kon ik meestal niet verdragen. Lang onder de douche staan of een keer mijn make-up niet verwijderen voor het slapen gaan was voor mij een NO go.. Na alle zinloze huis-, tuin- en keukenmiddeltjes en goed bedoelde adviezen, wilde ik graag weten: wat werkt nu echt?

Als huidtherapeut heb ik me door de jaren heen met name gespecialiseerd in het behandelen van acne, littekens, oedeem en licht en lasertherapie. Het verbeteren van de huidconditie bij een gezonde, beschadigde of zieke huid geeft me veel voldoening. Deskundigheid, een eerlijke advies en een persoonlijke benadering daarbij vind ik zeer belangrijk!

Ik hoop u graag te zien bij ons in de praktijk!

Huidvriendelijke groetjes , Simone de Wildt

Beoordeling Simone

Huidtherapie - (100%)
Oedeemtherapie - (100%)
Huidverzorging - (100%)
© 2017 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden | Gennep
Afspraak maken