fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

10 tips stralende huid01 MAY

10 tips voor een stralende huid

Een mooie, egale huid blijft de droom van iedere vrouw. Helaas zijn we hier niet standaard van verzekerd en spelen vele factoren een rol. Wij zetten onze 10 beste tips op een rijtje; gebruik ze allemaal of pas toe wat voor jou werkt.

  1. Reinig je gezicht tweemaal daags met een geschikt reinigingsproduct. Door te reinigen verwijder je make-up, overtollige talg en onzuiverheden van je huid zonder de huid uit te drogen. Een goede reiniging is de basis van elke huidverzorging routine.
  2. Gebruik na het reinigen een toner. Helaas wordt de toner vaak overgeslagen of als niet belangrijk beschouwd. Een goede toner houdt de natuurlijke pH waarde van je huid op peil, werkt hydraterend en verbeterd de opname van je crème.
  3. Breng tweemaal daags een moisturiser aan met vitamines als A, C en E om je huid te voeden en de algehele conditie te verbeteren.
  4. Voorkom vroegtijdige huidveroudering en pigmentvlekken: bescherm je huid dagelijks tegen schadelijke UV-straling. Breng iedere ochtend een SPF factor aan en wanneer je in de zon zit dient dit iedere 2 uur herhaald te worden.
  5. Breng eenmaal in de week een masker aan. Door de hoge dosering werkstoffen ziet je huid er direct stralend uit.
  6. Door een exfoliant toe te voegen aan je skincare routine verwijder je dode huidcellen zonder je huid te beschadigen. Een exfoliant bestaat uit zuren welke onder andere zorgen voor een glad huidoppervlak, verminderen van pigmentvlekken en voorkomen van verstoppingen van de talgklieren waardoor puistjesminder kans krijgen.
  7. Neem je make-up eens goed onder de loep. Misschien bevat je foundation wel uitdrogende ingrediënten zoals talk poeder. Kies liever voor minerale producten zonder talkpoeder zoals de make-up producten van Jane Iredale.
  8. De huid binnenin met de juiste voedingsstoffen voeden is even belangrijk als wat je op je huid aanbrengt. We helpen je graag met het kiezen van de juiste huidsupplementen.
  9. Wil je voor het maximale gaan? Pas dan microneedling toe met behulp van een MTS home-roller. Huid verbeterende producten worden hierdoor tot 1000 maal beter opgenomen door de huid dan wanneer je alleen de producten gebruikt.
  10. Begin niet zomaar te experimenteren. Iedere huid vraagt om een andere aanpak. Wij helpen je graag bij het opstellen van een doeltreffend behandelplan.
Tags:
© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken