fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

feest simone de wildt30 AUG

12,5 jaar Simone de Wildt | Huid-& Oedeemtherapie

Ik zie mezelf nog zo staan; 17 jaar, wachtend op de trein op het perron in Nijmegen. Spannend, een heel nieuw avontuur na mijn HAVO tijd en dat helemaal in Utrecht. Het voelde de 1e maand als een wereldreis maar de ergernis en gewenning slaat toch al snel toe na een aantal keer vertraging. Ik weet nog zo goed hoe ik me voelde bij het voorbereiden van mijn allerlaatste presentatie, mijn verdediging van mijn scriptie. Hoe onzeker en vol spanning ik was en zo ontzettend opgelucht toen ik mijn diploma in ontvangst mocht nemen. Maar dan ben je 21 jaar en afgestudeerd. Ik wilde niets liever dan werken en ervaring opdoen. Ik werkte tijdens mijn studietijd al bij een schoonheidsspecialiste. Hier kon ik na mijn studie blijven werken voor 24 uur. Maar ik wilde graag meer werken en bij voorkeur meer huidtherapeutische behandelingen toepassen.

Van mijn vader vernam ik dat er plannen waren voor een gezondheids centrum in Ewijk. Na het 1e gesprek was ik gelijk overtuigd dat ik daar wel mijn praktijk wilde starten. De eigenaren van het centrum gelukkig ook. Op 1-3-2007 opende ik mijn ruimte, mijn 1e praktijk was een feit. Als ik eraan terugdenk wil ik direct alle mensen in mijn omgeving bedanken. Zonder hen was het me nooit gelukt! Vijf maanden na het openen van mijn praktijk stopte ik bij de schoonheidsspecialiste en ging ik het onderwijs in. In het onderwijs wilde ik vooral ervaring opdoen, cursussen volgen en met studenten werken. Een perfecte combinatie en al helemaal in combinatie met mijn eigen praktijk. Vanaf dag 1 kreeg ik doorverwijzingen van huisartsen of van artsen uit het ziekenhuis. Maar om 2-3 dagen te vullen en de huur te kunnen betalen was er meer nodig. Helemaal vanzelf ging het niet want huidtherapie was nog niet bekend bij de mensen. Waar mijn leeftijdsgenoten op stap gingen of lekker uitsliepen was ik folders aan het vouwen, stond ik op een beurs of schreef ik rapportages naar huisartsen in de hoop dat ook zij steeds vaker doorverwezen naar een huidtherapeute. De jaren verstreken en ik kreeg het steeds drukker. Ook in mijn privésituatie veranderde het een en ander waardoor ik andere keuzes moest maken.

Na 4 jaar werken in het onderwijs stopte ik en dat gaf ruimte om wat met die tijd te doen. José Boekelmans kwam na een zeer prettige stageperiode bij mij werken en zo begon de groei van mijn praktijk. Een groot deel van mijn klantenbestand kwam uit Malden. In Malden heb ik vanaf de start veel prettige samenwerkingsverbanden gehad en mede daardoor was de keuze duidelijk om uit te breiden. Ik wilde mijn cliënten/patiënten tegemoet komen en samenwerkingsverbanden uitbreiden. Samen met mijn nieuwe partner besloot ik om te starten in Malden. Dat was het begin van de groei. Nu zijn we 12,5 jaar verder. Er zijn naast Malden nog 2 vestigingen bijgekomen: Gennep en Beneden Leeuwen. Maar er zijn ook een paar nieuwe namen bijgekomen: Lotte, Millie, Ilse, Milou en Meggy. Ik ben zo ontzettend blij en trots op dit fantastische team van huidtherapeuten en specialisten. Een team wat betrokken is, professioneel en die zichzelf altijd verder willen ontwikkelen. Dat is zo belangrijk in een vakgebied zoals Huidtherapie, dat staat nooit stil.

De tijd vliegt, 12,5 jaar! Voordat ik dit artikel sluit wil ik zo graag mijn collega’s/werknemers bedanken. Dat ga ik ook nog doen tijdens een personeelsweekend eind september. Alle collega’s met wie ik al jaren samenwerk. Ik wil graag mijn ex vriendje bedanken die me geholpen heeft met de opbouw. Zonder Paul had ik deze stap nooit durven zetten. Mijn moeder die me heeft gesteund tijdens mijn studie en nu mijn teksten redigeert. Mijn vader en zijn vriendin die er altijd voor me waren en me met alles meehelpen, nog steeds! Van het vouwen en rondbezorgen van folders tot meubels in elkaar zetten of een poster die liever gister dan vandaag ergens moet komen te hangen. Ze doen alles! Mijn schoonouders die ik altijd om hulp kan vragen. Die me helpen met mijn administratie, het maken van beslissingen. En natuurlijk mijn huidige partner, mijn steun en toeverlaat. Zonder hem had ik al deze stappen nooit durven zetten. Ik kan me heel goed voorstellen dat het niet altijd makkelijk voor hem is geweest of in de toekomst zal zijn.

Maar het allerbelangrijkste en dat zal ik nooit vergeten. Bedankt lieve klanten, cliënten en patiënten voor het vertrouwen in mij en dat al 12,5 jaar! Zonder jullie was het me nooit gelukt. Door jullie ga ik iedere dag met veel plezier en zin naar mijn werk.

Bedankt! Op naar de volgende 12,5 jaar!

Simone de Wildt

Tags:
© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken