fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Acné thuis behandelen03 APR

Acne Do It Yourself

Wij krijgen steeds meer vragen binnen hoe mensen zijn/haar acnehuid thuis kunnen behandelen. Exact dezelfde behandeling als in de praktijk bij de huidtherapeut is thuis helaas niet mogelijk, maar met de juiste producten komen we heel dichtbij. De afgelopen dagen zijn we druk bezig geweest om Do It Yourself Kits te maken. Ben je al bij ons onder behandeling? Had je graag op intake willen komen? Of is jou cool peel kuur gepauzeerd door de huidige maatregelen? Er is voor iedere situatie een geschikt pakket en onze huidtherapeuten zijn telefonisch en via de mail bereikbaar om alle vragen te beantwoorden.

Is je huid onder controle maar krijg je nu last van meer onzuiverheden en/of ontstekingen?

Start met een gommage! Een gommage is een soort scrub met een olie en een masker, maar zonder korrel want een korrel beschadigd de huid. De gommage verwijdert het grootste gedeelte van de dode huidcellen zodat de huid alle producten daarna optimaal kan opnemen. Een gommage bestaat uit twee producten; de Dual Action Pre-Cleansing Oil en het Hydrating Clay Masque.

Hoe pas ik een gommage toe?

 • Stap 1: Masseer een paar druppeltjes van de Pre-Cleansing Oil goed in over je gelaat.
 • Stap 2: Breng een theelepel Hydrating Clay Masque bovenop de Pre-Cleansing Oil aan over het gelaat.
 • Stap 3: Masseer het Hydrating Clay Masque in met de vingertoppen tot de crème transparant wordt.
 • Stap 4: Laat het masker even drogen en vermeng het hierna met water. Hierdoor masseer je het masker weer los van de huid.
 • Stap 5: Reinig de huid met water en een kompres doek.
 • Stap 6: Reinig en tonifieer de huid vervolgens zoals iedere dag en breng een verzorgend product aan.

De producten zijn ook apart van elkaar te gebruiken;

 • De Pre-Cleansing Oil zorgt voor een diepe reiniging van je poriën, en maakt bovendien onzuiverheden, make-up en SPF los, zonder je poriën te verstoppen. De Pre-Cleansing Oil kan iedere avond gebruikt worden, voorafgaand aan de reinigingslotion- of gel.
 • Het Hydrating Clay Masque zorgt voor een ‘nachtelijk hydratatiebommetje’ door een dun laagje bovenop je nachtverzorging aan te brengen en pas ’s ochtends weer af te wassen.

Bij aanschaf van deze twee producten zorg je er voor dat je huid de producten beter opneemt en talg minder kans krijgt te verstoppen en onzuiverheden te veroorzaken. Bovendien doen wij er één lactaatzuur peeling bij zodat de behandeling thuis (bijna) gelijk is aan de behandeling in de praktijk.

Samen voor slechts €66,-

Acné kit gommage
DIY kit Gommage

Heb je last van acne en wil je hier thuis mee aan de slag?

De meest ideale situatie om acne effectief te behandelen is het gebruiken van therapeutische producten thuis in combinatie met een cool peel kuur in de praktijk, waarbij gebruik gemaakt wordt van lactaat zuur. De onderstaande Do It Yourself Kits maken het nu mogelijk om beide behandelingen thuis uit te voeren.

Therapeutische producten Environ Skincare

Het Focus Care Clarity+ Gamma van Environ Skincare richt zich op de verschillende factoren, welke een rol spelen bij het ontstaan en het in stand houden van acne.

DIY kit Deluxe

 • Met deze box beschik je over het volledige gamma en ben je in staat om alle factoren thuis aan te pakken.
  • Focus Care Clarity+ Sebu-Wash Gel Cleanser

Deze schuimende gezichtsreiniger helpt onzuiverheden en overtollige talg op het huidoppervlak weg te spoelen zodat de huid fris en schoon aanvoelt.       

 • Focus Care Clarity + Sebu-Tone Clarifier

Deze toner bevat exfoliërende, verhelderende en talgregulerende ingrediënten, verwijdert de opstapeling van dode huidcellen en vermindert een glimmend aanzien.

 • Focus Care Clarity+ Sebu-ACE Oil

Deze lichte, niet-vette olie is wetenschappelijk ontwikkeld met plantaardige ingrediënten en vitaminen. De olie helpt puistjes te voorkomen door de huid een dagelijkse dosis essentiële vitaminen te geven.

 • Focus Care Clarity+ Sebu-lac Lotion

Deze niet-vette lotion met exfoliërende en hydraterende ingrediënten helpt de tekenen van puistjes te bestrijden en de huidstructuur te verbeteren.

 • Focus Care Clarity+ Sebu-Spot Blemish Gel

Een doelgerichte verzorging tegen puistjes die specifiek werd ontwikkeld om zichtbare puistjes te verminderen.

 • Focus Care Clarity+ Sebu-Clear Masque

Dit crèmemasker bevat een combinatie van exfoliërende zuren en helpt bestaande puistjes te zuiveren.

Actie

Bij aanschaf van de gehele kit van €190,- ontvang je vier maal een lactaatzuur peeling inclusief penseel.

Acné kit deluxe
DIY kit Deluxe

DIY kit Basic

 • Start je liever wat rustiger op? Om voor iedereen acnetherapie toegankelijk te maken hebben wij ook een basic pakket samen gesteld. Afhankelijk van de huidconditie is deze kit naar wens samen te stellen. Hiermee helpen wij je graag.
  • Focus Care Clarity+ Sebu-Wash Gel Cleanser

Deze schuimende gezichtsreiniger helpt onzuiverheden en overtollige talg op het huidoppervlak weg te spoelen zodat de huid fris en schoon aanvoelt.      

 • Focus Care Clarity + Sebu-Tone Clarifier

Deze toner bevat exfoliërende, verhelderende en talg regulerende ingrediënten, verwijdert de opstapeling van dode huidcellen en vermindert een glimmend aanzien.

 • Focus Care Clarity+ Sebu-ACE Oil

Deze lichte, niet-vette olie is wetenschappelijk ontwikkeld met plantaardige ingrediënten en vitaminen. De olie helpt puistjes te voorkomen door de huid een dagelijkse dosis essentiële vitaminen te geven.

Actie

Bij aanschaf van de gehele kit van €96,- ontvang je vier maal een lactaatzuur peeling inclusief penseel voor een actieprijs van €10,-

Acne kit basic
DIY kit Basic

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Of meteen een van de Do It Yourself Kits bestellen? Dat kan via info@huidtherapie-dewildt.nl of 0487-523823. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar om al jullie vragen te beantwoorden en helpen graag met het zoeken naar de juiste behandelmethode.

Tags: acnéEnviron
© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken