fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Huidgezondheid vitaminen20 NOV

Advanced Nutrition Programme

De huidsupplementen van Advanced Nutrition Programme zijn specifiek ontwikkeld voor de huid, haar en nagels. Het verouderingsproces begint binnenin. De huid binnenin met de juiste voedingsstoffen voeden is dus even belangrijk als wat je op je huid aanbrengt.

Advance Nutriotion Programma Simone de Wildt

Bij Advanced Nutrition Programme vind je de belangrijkste huidvitamines in correcte en doeltreffende dosissen, die een zichtbaar verschil maken voor je huid. De vitamines en mineralen zijn zorgvuldig getest op kwaliteit en werkzaamheid volgens farmaceutische normen en ze zijn gemakkelijk absorbeerbaar door je lichaam. Wij werken al jaren met deze huidsupplementen en bereiken fantastische resultaten bij onder andere acne en rosacea.

Advanced Nutrition Programma introduceert twee nieuwe unieke formules!

Skin Moisture Lock

Wat is Hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een een natuurlijke substantie in de lederhuid. Het kan tot 1000 keer zijn eigen gewicht in water vasthouden en vult op die manier de ruimte tussen de collageen- en elastinevezels.

Het maakt de lederhuid voller en steviger waardoor de huid er jonger uitziet. Door onder andere het verlies van het gehalte hyaluronzuur ontstaan er meer rimpels en verliest de huid stevigheid.

Skin moisture lock De Wildt

Wat zijn Ceramiden?

Ceramiden zijn lipiden (vetten), van nature aanwezig in de opperhuid. Ze vormen de waterbestendige barrière en het intercellulaire cement in de hoornlaag. Daardoor kan de huid het vocht beter vasthouden en schadelijke stoffen buitenhouden.

Door factoren zoals veroudering, voeding, temperatuursveranderingen verminderen de ceramidengehaltes, waardoor de vochtbarrière van de huid verzwakt. Dit kan leiden tot een dunner wordende huid, de vorming van rimpels, een droge en ruwe huid, en veel andere huidproblemen.

Voor wie is Skin Moisture Lock™?

Skin Moisture Lock™ is een unieke anti-ageingformule met een combinatie van hyaluronzuur en ceramiden. Hyaluronzuur werkt van binnenuit om het aanzien van fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de huid voller te maken. Ceramiden houden het vocht in de huid en helpen haar natuurlijke barrière te ondersteunen. Het resultaat is een jeugdigere huid die zacht en soepel aanvoelt.

Geschikt voor onder andere:

  • Dunne, mature huid
  • Gedehydrateerde en droge huid
  • Gevoelige, schilferige huid
  • Huid blootgesteld aan agressieve omgevingsfactoren
  • Huid welke stevigheid heeft verloren

Skin Youth Biome

Uw huid weerspiegelt de gezondheid van uw buik

Skin Youth Biome™ bestaat uit 4 wetenschappelijk bestudeerde bacteriënstammen, die uniek zijn voor Advanced Nutrition Programme™.

Deze combinatie van levende culturen en vitamine C zorgt er niet alleen voor dat de darmflora gezond blijft en ondersteund wordt, maar ook dat de huid er gladder en jeugdiger blijft uitzien.

Skin Youth Biome De Wildt

Wat bevat het?

4 wetenschappelijk bestudeerde bacteriënstammen:

  • Lactobacillus rhamnosus GG, LGG®
  • Bifidobacterium longum HA-524®
  • Pediococcus acidilactici, ROSELL®-175
  • Lactobacillus reuteri HA-188®
  • Vitamine C

Wat doet het?

Skin Youth Biome ondersteunt de immuniteit, van de huid en de darmflora. Zorgt voor bescherming door de aanwezige anti oxidanten. Daarbij helpt het de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Door dagelijks een capsule bij de maaltijd te nemen help je de droge huid te voeden en de natuurlijke huidbarrière te ondersteunen.

Natuurlijk heeft er bij het productieproces een onderzoek onder deelnemers. Het onderzoek laat zien dat bijvoorbeeld de hydratatie van de huid met 43% verbeterde en de diepte van de rimpel met 26% verbeterde.

Voor wie?

Skin Youth Biome is voor iedereen geschikt wie een jeugdige, gezonde huid wil. En, voor wie een normale, gezonde darmflora wil.

Opgelet: indien u onder medisch toezicht staat, gelieve uw arts te raadplegen alvorens gebruik.

De meest gestelde vragen

Ik eet al gezond. Is dat niet voldoende?

Gezonde voeding alleen volstaat helaas niet om je huid te voorzien van de nodige hoeveelheid voedingsstoffen. De voedingsstoffen die je binnenkrijgt worden eerst afgegeven aan organen zoals je hart, longen, nieren, enzovoorts. Je huid is je grootste orgaan maar profiteert helaas als laatste van deze voedingsstoffen. Wij maken vaak de vergelijking met een trein: op het station stappen veel mensen op. Bij elke halte (lees: hart, longen, nieren, enzovoorts) stappen er mensen uit. Wanneer de trein de eindhalte heeft bereikt (je huid) zitten er bijna geen passagiers meer in de trein, en blijven er dus nog maar weinig voedingsstoffen over voor jouw huid.

Wat is het verschil met andere multivitamine supplementen die ik overal kan verkrijgen?

Bij Advanced Nutrition Programme vind je de belangrijkste huidvitamines in correcte en doeltreffende dosissen, die een zichtbaar verschil maken voor je huid, net zoals bij Environ. De vitamines en mineralen zijn zorgvuldig getest op kwaliteit en werkzaamheid en ze zijn gemakkelijk absorbeerbaar door je lichaam.

Wanneer stop ik met het nemen van mijn huidsupplementen?

Waarom zou je stoppen met het nemen van Advanced Nutrition Programme huidsupplementen? Je stopt ook niet met het eten van groenten en fruit omdat je weet dat ze vitamines bevatten die noodzakelijk zijn voor een gezond lichaam en dus ook een gezonde huid. Blijven innemen is de boodschap!

Tags:
© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken