fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Alhydran producten

Alhydran producten

ALHYDRAN staat bekend als litteken crème, maar is veel meer dan dat.  ALHYDRAN is een medische crème en helpt bij het herstellen van de beschadigde huid zoals littekens, brandwonden, eczeem, de droge huid, na bestraling, striae en nog veel meer. De crème bestaat voor het grootste deel uit Aloë Vera en bevat daarnaast ook jojoba-olie, vitamine E en vitamine C. 

> ALHYDRAN producten bestellen

Alhydran producten
Alhydran producten kopen

Hoe werkt ALHYDRAN?

Een gezonde huid heeft een goede vochtbalans, voelt soepel aan, en houdt zichzelf gezond. Een beschadigde huid verliest die eigenschappen. Gevolg: klachten als roodheid, jeuk, droogheid en pijn kunnen ontstaan. Ook kunnen littekens en huidaandoeningen (zoals eczeem) verergeren.

ALHYDRAN herstelt de vochtbalans van je beschadigde huid. Enerzijds door weer vocht in te brengen (hydratatie), anderzijds door te zorgen dat je huid dat vocht kan vasthouden (occlusie). De crème werkt snel en langdurig, na 2 uur zit je vochtbalans alweer op het niveau van een gezonde huid

Resultaat: je huid wordt weer rustig, voelt weer soepel en glad, en kan zo mooi mogelijk herstellen. Klachten verminderen en kunnen volledig verdwijnen.

Klik op de onderstaande afbeeldingen om ze te vergroten.

Heeft u interesse?

Wilt u meer weten over de producten van Alhydran of wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen op 0487-523823.

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon:

  Onderwerp:

  Uw bericht:

  Neem de onderstaande code over:


  captcha

  voordelen huidtherapie de wildt

  Laat uw gegevens achter.

  Wilt u meer weten over Alhydran of heeft u andere vragen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  © 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
  Direct een afspraak maken