fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Behandelen wallen en donkere kringen

RRS HA Eyes, de behandeling voor wallen en donkere kringen onder de ogen!

Krijgt u altijd de vraag of u moe bent? Dan is de RRS HA Eyes behandeling misschien wel iets voor u!

 • Verminderd vochtwallen;
 • Voedt en verstevigt de huid;
 • Verminderd en verlicht donkere kringen onder de ogen;
 • Bevordert de doorbloeding;
 • Bevordering afbraak van vet;
 • Verlichtend en verhelderend effect op pigmentvorming en voorkomt de aanmaak van nieuwe pigmentvlekken.;
 • Verbetering van de spanning en opnamecapaciteit van de vaatwand waardoor actieve werkstoffen beter opgenomen kunnen worden.
Wallen ogen behandelen
Afspraak maken

Wat is RRS HA Eyes?

RRS HA Eyes is een skinbooster voor rondom de ogen. Deze injectievloeistof verminderen vochtwallen, gaat donkere kringen tegen en vermindert de fijne lijntjes rondom de oogcontouren.

Deze injectievloeistof bestaat voornamelijk uit ingrediënten die het lymfesysteem activeren en hyalorunzuur. Antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren zijn o.a. de ingrediënten die het lymfedrainage systeem activeren en zorgen voor vermindering van vochtophoping rondom de ogen. Ook repareren deze ingrediënten de huid, vullen ze op en hebben een verhelderend en verlichtend effect op pigmentvorming.

Hoe verloopt de behandeling van RRS HA Eyes?

Door middel van het gebruik van de Dermapen (hierover vindt u meer informatie op onze website), worden er minuscule gaatjes in de huid worden gemaakt en kan de RRS Ha Eyes opgenomen worden in de huid rondom de ogen. Tevens stimuleert de Dermapen voor een betere doorbloeding en een activatie van de aanmaak van collageen en elastine, waardoor de huid rondom de ogen verstevigt.

Welk resultaat kunt u verwachten?

Afhankelijk per persoon en indicatie zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig om vochtwallen en/ of donkere kringen te verminderen. U krijgt een frissere uitstraling en een minder vermoeide blik. Noodzakelijk is het om de gehele kuur af te ronden.

RRS ooglift resultaat

Ben ik direct na de behandeling toonbaar?

De behandeling duurt ongeveer 25 minuten. Het is mogelijk dat u lichte zwelling ervaart rondom het behandelde gebied. Dit duurt altijd maar kort. Bent u voor vochtwallen behandeld, dan kunnen deze direct na de behandeling juist tijdelijk verergerd zijn. Dit lost het lichaam vanzelf op en is de volgende dag over het algemeen weer geslonken. Vanaf de 2e dag is het effect van de drainage (vochtafvoer) vaak al zichtbaar. Soms kan er een blauw plekje ontstaan, doordat er veel kleine bloedvaatjes rondom de ogen lopen. Indien er een blauw plekje optreed, is deze niet langer zichtbaar dan 2-3 dagen. U kunt deze behandeling altijd combineren met een skinbooster.

Kan ik zelf iets doen om het resultaat te versterken?

Het resultaat wordt versterkt door het gebruik van de Environ Youth Essentia Vita- Peptide Eye Gel. Deze brengt u tweemaal daags aan rondom de ogen.

Iedere huidtype en indicatie heeft zijn eigen behandelplan die bestaat uit een aantal behandelingen in kuurverband. Eén kuur betreft 4-6 behandeling ne die om de 1 of 2 weken plaatsvindt.

Door het gebruik van de Environ Youth Essentia Vita- Peptide Eye gel versterkt u het resultaat. De huid rondom de ogen krijgt meer volume, de huid verstevigd en de teint wordt egaler. U krijgt een frisse, stralende en opener blik en huid.

Wat is de actieve werking van de Youth Essentia Vita- Peptide Eye gel?

Deze lichte, verkoelende ooggel is het aangepaste vitamine en peptide product voor de delicate huid rond je ogen. Het vervaagt zichtbaar de fijne lijntjes en verbetert de hydratatie. Deze Eye gel bevat een hoge dosis vitamine A, C en E. Deze vitamine voeden en herstellen de huid. Daarnaast bevat het ingrediënten die sterk anti-agend werken zoals Matrixyl® 3000, Argireline® en Dermaxyl®

Wanneer kan ik niet behandeld worden met RRS HA Eyes?

Indien u allergisch bent voor een van de bestanddelen, een verlittekende vorm heeft van alopecia of als u wondjes, een huidziekte of een infectie heeft kunt u niet behandeld worden. Overleg met u behandelaar wanneer u behandeld wordt met een immunosuppressiva of corticosteroïden en wanneer u een auto-immuun ziekte, diabetes type 1, acute reumatoïde artritis, aanhoudende agina pectoris of endocarditis heeft.

Afspraak maken

Wij kunnen op korte termijn een afspraak met u inplannen. Een intakegesprek is bij ons altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. U kunt bij ons zonder verwijzing van de huisarts of dermatoloog terecht. Op iedere locatie hebben wij ook een avondopening. Heeft u nog vragen na het lezen van deze pagina? Bel ons op 0487-523823 of stuur ons een mail via het contactformulier. Wij beantwoorden graag uw vraag!

Prijzen

BehandelingPrijs
HA Eyes€ 135,-
4 x Skinbooster HA Eyes€ 480,-

Heeft u interesse?

Wilt u meer weten over de behandeling van wallen en vermoeide ogen of wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen op 0487-523823.

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon:

  Onderwerp:

  Uw bericht:

  Neem de onderstaande code over:


  captcha

  voordelen huidtherapie de wildt

  Laat uw gegevens achter.

  Wilt u meer weten over de behandeling van wallen en donkere kringen of heeft u andere vragen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  © 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
  Direct een afspraak maken