fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Wallen en donkere kringen skinboosters11 NOV

Behandeling voor wallen en donkere kringen onder de ogen – ervaring van Millie

Er staat mij (Millie) een leuke dag te wachten: nascholing in het mooie kasteel bij Skin Tech Pharma. Vandaag zal ik mij de hele dag samen met collega huidtherapeuten en cosmetisch artsen verder verdiepen in de mogelijkheden van de prachtige behandeling middels Skinboosters.  

Een Skinbooster is een injectievloeistof, bestaande uit een basis (natuurlijk hyaluronzuur), aangevuld met actieve ingrediënten zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptiden en aminozuren die de huid repareren, voeden, opvullen en stimuleren. Afhankelijk van de behoefte van de huid zijn er verschillende cocktails beschikbaar. Zo is het mogelijk om de algehele huidconditie te verbeteren en fijne lijntjes te verminderen, haaruitval te behandelen, en de huid onder de ogen te verbeteren.  

Iedere skinbooster heeft zijn eigen naam. In dit blog bericht zal ik jullie wat vertellen over mijn ervaring met de behandeling RRS® HA Eyes.

Na een hele ochtend met elkaar gezeten te hebben en theorie te hebben besproken komt dan eindelijk het deel waar ik mij het meest op verheugd heb: het toepassen in de praktijk.  

Mijn ervaring 

We zijn vanwege de geldende corona maatregelen met een klein gezelschap. We zullen deze middag de verschillende skinboosters en applicatie technieken bij elkaar gaan toepassen zodat iedereen weer op de hoogte is van de nieuwste methoden.  

Er mist alleen nog een ‘model’ voor de behandeling met RRS® HA Eyes. Mensen om mij heen weten dat ik geen held ben als het om naalden gaat, maar omdat ik het belangrijk vind alles zelf ook te ervaren zet ik mij over deze angst heen en bied ik mij aan als model. Het is daarnaast mooi meegenomen om iets aan de donkere verkleuring onder mijn ogen te doen.  

Hier word ik zelf behandeld

Omdat wij in de praktijk de skinbooster injecteren met behulp van een meso-injector (U225) weet ik dat deze techniek vrijwel pijnloos is. Gelukkig wordt de huid rondom één oog op deze manier behandeld. Rondom het andere oog wordt de vloeistof geïnjecteerd met hele oppervlakkige injecties door een cosmetisch arts, dit vind ik toch iets spannender.  

De huid wordt gereinigd waarna beide behandelmethoden worden toegepast. Het verbaasd me nog steeds hoe snel de behandeling is gegaan. De kleine prikjes voel je wel maar het is ontzettend goed te doen. Er zijn een paar kleine puntbloedingen ontstaan en verder voel ik het een beetje prikkelen.   

Na de behandeling 

Na de behandeling is er, op wat kleine puntbloedingen na, vrijwel niets meer te zien. Waar ik mij eerst niet zo stoorde aan de blauwe kleur onder mijn ogen, zie ik direct na de behandeling wel degelijk verschil waardoor ik nog enthousiaster wordt. Omdat ik na de behandeling helemaal geen last van mijn ogen heb ben ik de dag na de behandeling gaan sporten. Dom van mij: ik adviseer altijd iedereen om dit in ieder geval de eerste dag niet te doen en dat wordt nu extra duidelijk. De huid rondom mijn ogen prikt, dit is het gevolg van de velen kleine injecties die met de meso-injector zijn gegeven. Na het droogdeppen is dit gevoel gelukkig weer weg. Ik heb verder helemaal geen last gehad na de behandeling en zie meteen na de eerste behandeling al verschil, en dat terwijl de behandeling in kuur verband van 4 of 6 behandelingen plaatsvindt!  

Meer weten over skinboosters? 

Ben je door het lezen van dit blog bericht ook enthousiast geworden? Wil je weten wat Skinboosters voor jouw huid kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@huidtherapie-dewildt.nl of bel naar 0487-523823.    

© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken