fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

11 SEP

Het best verkochte product van Environ

In deze blog blikken we terug naar het best verkochte product van Environ bij ons in de praktijk. Het zal geen verassing zijn dat dit de Vita-antioxidant AVST 5 is. Om uit te leggen wat dit product precies is en wat het doet zullen we eerst even uitleggen hoe het stappen systeem van Environ werkt. 

Waarom kiezen voor Environ? 

De therapeutische producten van Environ Skincare maakt/houdt de huid gezond op elke leeftijd door haar normaal te laten functioneren dankzij vitamine A en andere essentiële vitamines. Deze vitamines zijn huideigen en onmisbaar voor een gezonde huid.  Helaas worden ze dagelijks afgebroken door licht en omgevingsfactoren. De missie van Environ is deze dagelijks tekorten dagelijks aan te vullen met het unieke vitamine A stappensysteem, dat de huid geleidelijk laat wennen aan hoge doseringen vitamine A. Het stappen systeem van Environ kent 5 stappen. 

De kracht van vitamine A 

  • Stimuleert de celdeling: een natuurlijk exfoliant. 
  • Maakt de hoornlaag compact: beschermt de huid. 
  • Maakt de opperhuid dikker: versterkt de huid. 
  • Verhoogt de immuniteit van de huid: verhoogt haar weerstand. 
  • Verdeelt het pigment gelijkmatiger: zorgt voor een egalere teint. 
  • Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine: vervaagt rimpels en verstevigt de huid. 
  • Stimuleert de aanmaak van hyaluronzuur: fixeert vocht. 
  • Versterkt haarvaten, verbetert doorbloeding: gezondere teint. 
  • Werkt helend: voorkomt litteken vorming. 

Door vitamine C en E toe te voegen wordt de werking van vitamine A versterkt. Vitamine C is tevens een krachtig antioxidant. Wat er voor zorgt dat vrije radicalen geneutraliseerd worden. 

Wat maakt het verschil met huidverzorgende producten die ik overal kan krijgen? 

Een gezonde huid is een stralende en gladde huid waarvan de werking optimaal is. Als je smeert verzorg je je huid. Maar zijn je producten aangepast aan je persoonlijke huidconditie? Worden ze voldoende opgenomen door je huid? Worden ze aangepast wanneer nodig? Hydrateren ze voldoende? 

Klassieke, vettere crèmes maken je huid lui. De huideigen ingrediënten in de producten van Environ Skincare stimuleren en herstellen de werking van je huid, met als resultaat: een healthy Skin & happy me! 

Vita-antioxidant AVST 5 moisturiser. 

Deze moisturiser bevindt zich op het vijfde en hoogste niveau in het basis AVST Step-up system van Environ. Deze crème bevat de kenmerkende Environ vitaminecocktail (A,C en E) in een zeer hoge dosis, verrijkt met peptiden, die zorgen voor een stralende, gezonde huid. 

Hoe gebruik je de Vita-antioxidant AVST 5 moisturiser? 

Breng 2 a 3 pompjes van de crème  ’s ochtends en ’s avonds aan op je huid, na je reinigingsritueel. Door het pompje op de flacon is het product zeer zuinig in gebruik! 

Step-up-System TIP: Je kunt altijd groeien in de dosering vitamine A. Nadat je drie verpakkingen hebt opgebruikt en je huid goed aanvoelt, ben je klaar om je Vita-antioxidant AVST 5 moisturiser te combineren met  het Vita-Peptide C-Quence Serum 1 of het Concentrated Retinol Serum 1 voor een  nog hogere dosering vitamine A en een nog gezondere, jonger ogende huid. Laat onze therapeuten je helpen bij je keuze. 

C:\Users\Milou\Desktop\environ-avst-step-up.jpg
Tags: Environ
© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken