fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Camouflage therapie

Wat is camouflagetherapie?

Bij camouflagetherapie gaan we samen met u op zoek naar een camouflagekleur die zo dicht mogelijk met uw natuurlijke huidteint overeenkomt. De camouflagecrème kunt u gebruiken  om kleurverschillen in de huid zoals rode of bruine vlekken tijdelijk te verbergen. Wij zien het als onze taak  om u te helpen bij het ‘juist’ aanbrengen van de camouflage crème. Het is de bedoeling dat u feeling krijgt met de camouflagecrème zodat de camouflage zo min mogelijk opvalt. Wij leren u hoe u deze aanbrengt zodat uw huid er natuurlijk uit blijft zien.

Pigmentvlekken behandeling

Afspraak maken

Mogelijke indicaties

Indicaties voor camouflage therapie kunnen zijn:
1.      Hyperpigmentatie (te veel pigment)
2.      Hypopigmentatie (te weinig pigment)
3.      Vitiligo (pigmentverlies van huid en haar)
4.      Rosacea (rode verkleuring van de huid)
5.      Littekens
6.      Couperose
7.      Wijnvlekken
8.      Donkere kringen onder de ogen
9.      Acné
10.    Brandwonden
11.    Na chirurgische ingrepen

Veel van bovenstaande indicaties zijn ook definitief te verwijderen of te vervagen. Hiervoor verwijzen we u naar de onderstaande pagina’s:

De behandeling

De huidtherapeut kan met speciale camouflagemiddelen de aandoening camoufleren. Wij nemen hier rustig de tijd voor en luisteren aandachtig naar uw persoonlijke wensen. Sommige mensen vinden het namelijk prettig om af en toe te camoufleren en sommige mensen willen het camoufleren dagelijks toepassen. We  leren u  tijdens de behandeling hoe deze middelen gebruikt moeten worden, zodat de camouflage ook zelf thuis toegepast kan worden. De camouflagecrème is makkelijk aan te brengen en geschikt voor ieder huidtype. De camouflage producten zijn water- en veegvast, ze geven dus niet af op kleding. De producten kunnen dagelijks door de gebruiker toegepast worden zonder de huid te schaden. De producten zijn makkelijk in gebruik.

Resultaat

Wij bieden enkel behandelingen op maat. Iedere huid is anders.  Door ons uitgebreide kleurpallet vinden voor iedereen de juiste kleur. Bij Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie maken wij gebruik van 2 merken; lycogel en dermacolor.

Vergoeding Camouflagetherapie

Bij een aanvullende zorgverzekering wordt camouflagetherapie vaak (deels) vergoed door uw zorgverzekeraar. Informeer bij uw zorgverzekeraar welke rechten op vergoeding u heeft en raadpleeg de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar. Indien u er niet uitkomt helpen wij graag een handje mee. Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie heeft contracten met alle zorgverzekeraars, is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en alle huidtherapeuten staan ingeschreven in het Kwaliteits Register Paramedici.

Afspraak maken

Wij kunnen op korte termijn een afspraak met u inplannen. Een intakegesprek is bij ons altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. U kunt bij ons zonder verwijzing van de huisarts of dermatoloog terecht. Op iedere locatie hebben wij ook een avondopening. Heeft u nog vragen na het lezen van deze pagina? Bel ons op 0487-523823 of stuur ons een mail via het contactformulier, wij beantwoorden graag uw vraag!

Prijzen

BehandelingPrijs
Consult, advies, training totaal € 125,-

Heeft u interesse?

Wilt u meer weten over camouflagetherapie of wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen op 0487-523823.

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon:

  Onderwerp:

  Uw bericht:

  Neem de onderstaande code over:


  captcha

  voordelen huidtherapie de wildt

  Laat uw gegevens achter.

  Wilt u meer weten over camouflage therapie of heeft u andere vragen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  © 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
  Direct een afspraak maken