fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Huidtherapie Simone de Wildt06 MAR

De favorieten van… Ilse

In dit blog en de komende blogs stellen we vragen aan de huidtherapeuten zelf. Hierin komt u als lezer meer te weten over de favoriete make-up producten van de therapeuten die werkzaam zijn bij Huidtherapie de Wildt.

Naam en functie

Ilse Vrijaldenhoven, Schoonheidsspecialist ,Make-up artist en PMU-artist.

Wat betekend make-up voor mij?

Met mijn werk in de uiterlijke verzorging ben ik dol op make-up! Ik heb als make-up artist met al veel verschillende producten mogen werken en veel kunnen uitproberen.

Eigenlijk gebruik ik elke dag wel make-up, al is het maar een mascara en wat lipstick wanneer ik boodschappen ga doen of de kids naar school breng. Al kan ik er echt van genieten om uitgebreid de tijd te nemen om heerlijk te tutten voor een avondje uit!

Als ik maar één product mee op reis zou mogen nemen…

Dan zou ik zeker voor de Purepressed Base SPF20 poeder foundation kiezen! Ik hou van de matte uitstraling, en het is super simpel in gebruik.

Pure pressed base

Wat is het product en wat doet het?

Dit is een compacte poederfoundation met een lichte dekking en een matte finish. Deze gewichtloze foundation voel je niet zitten op je huid. Bovendien zorgt de SPF ervoor dat ik elke dag, ‘s winters en zomers goed beschermt ben tegen schadelijke UV-straling.

Hoe breng je het product aan?

Met de zogenaamde “Handi” penseel breng je de foundation gemakkelijk aan op je gezicht. Neem met dit penseel de mineralen op door het loodrecht op het product te plaatsen en wat druk heen en weer bewegen, tik lichtjes af op het doosje om overtollig product weer op te vangen en verdeel met ronddraaiende bewegingen de kwast over het gezicht. In letterlijk 30 seconde ben je klaar! Een echte musthave is toch wel een goed make-up penseel om je basis mee aan te brengen. Dit kan je look echt maken of verpesten!

Tips & tricks

Wanneer je make-up wel iets meer mag zijn voor bijvoorbeeld een feestje of wanneer je huid het nodig heeft kan je ervoor kiezen om de Purepressed Base in laagjes op te bouwen. Meerdere laagjes over elkaar zorgen voor een betere dekking. Zelf gebruik ik er ook nog wel eens een BB cream of getinte dagcreme onder voor een extra dekking wanneer ik iets bijzonders te doen heb.

Om een mooiere samensmelting met de huid te creeën kies ik voor de Hydrating Spray. Dit zorgt er ook nog eens voor dat de pigmenten zich beter aanpassen aan je eigen huidsteint en dat je look langer mooi blijft zitten. De Pommist spray is my all time favourite vanwege de heerlijke geur!

Aanvullende info

De Purepressed Base is verkrijgbaar in 24 kleuren en komt in een handige refill verpakking. Eenmalig schaf je het rosé gouden doosje aan en wanneer de foundation op is, hoef je alleen maar de refill aan te schaffen. Voordelig en ook nog eens beter voor het milieu!

Ilse Vrijaldenhoven Huidtherapie
Tags: make-up
© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken