fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Huidtherapie Simone de Wildt13 MAR

De favorieten van… José

In dit blog stellen we vragen aan de huidtherapeuten zelf. Hierin komt u als lezer meer te weten over de favoriete make-up producten van de therapeuten die werkzaam zijn bij Huidtherapie de Wildt.

Naam en functie

José Boekelmans: Huidtherapeut, PMU Artist en Schoonheidsspecialist.

Wat betekend make-up voor mij?

Voordat we met Jane Iredale startte had ik niet veel met make-up. Ik kocht letterlijk gewoon wat het goedkoopst was. Achteraf vind ik dit best bizar, ik geef veel geld uit aan huidverzorgingsproducten van Environ maar vervolgens smeer ik zonder na te denken van alles op mijn huid. Ik ontdekte Jane Iredale en besloot het roer drastisch om te gooien! Dit betekende; al mijn eigen make-up weg en alles aanschaffen van Jane Iredale. Ik gebruik het nu bijna een jaar en ben er zó blij mee. Ik heb elke dag een mooie egale huid en het beschermt ook nog eens mijn huid tegen de schadelijke effecten van de zon!

Als ik maar één product mee op reis zou mogen nemen…

Beyond Matte Foundation natuurlijk! Een makkelijk aan te brengen matte foundation die dekt en egaliseert. In deze vloeibare make-up van Jane Iredale zit geen SPF factor dus neem ik voor de bescherming de Environ RAD SPF15 mee!

Beyond matte foundation

Wat is het product en wat doet het?

Beyond Matte Foundation is een vloeibaar product wat een volledig dekkend resultaat geeft, met een semi-matte finish. Deze foundation is ideaal voor een gemengde en/of glanzende huid.

Hoe breng je het product aan?

Door het pompje is dit product erg zuinig in gebruik. 1-2 pompjes zijn voldoende voor je hele gezicht! Breng wat van het product aan op de palm van je hand en vervolgens verdeel je met het Blending/Contouring penseel de foundation over je huid met ronddraaiende bewegingen. Je kunt er ook voor kiezen om eerst wat stipjes foundation op je gezicht aan te brengen en dit dan met de brush over je huid te verdelen. Zorg er dan wel voor dat je niet teveel stipjes gebruikt omdat het dan wat lastiger te verdelen is en er snel teveel gebruikt wordt.

Tips & tricks

In deze foundation zit een primer en concealer verwerkt. Dat scheelt je dus alweer twee extra producten. Wel jammer is dat er geen SPF, dus geen zonnefilter in zit. Hiervoor gebruikt je de RAD SPF 15 van Environ onder het product of je kunt kiezen voor de Powder-Me SPF Dry Sunscreen over de Beyond Matte Foundation. Dit is een SPF 30 breedspectrum zonnepoeder en is zeer waterbestendig. Deze Dry Sunscreen is zelfs te verkrijgen zonder kleur wat vooral voor mannen en kinderen heel handig is!

Aanvullende info

Deze 3-in-1 foundation is verkrijgbaar in 18 verschillende kleuren in flacon verpakking met een pompje.

José Boekelmans huidtherapeut
Tags: make-up
© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken