fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Huidtherapie Simone de Wildt04 MAR

De favorieten van… Simone

In dit blog en de komende blogs stellen we vragen aan de huidtherapeuten zelf. Hierin komt u als lezer meer te weten over de favoriete make-up producten van de therapeuten die werkzaam zijn bij Huidtherapie de Wildt.

Naam en functie

Simone de Wildt, huidtherapeute/eigenaresse.

Wat betekent make-up voor mij?

Make-up geeft voor mij net dat beetje extra vrouw zijn. Met 2 jonge kinderen vind ik permanente make-up een goed alternatief om niet ‘kaal’ op het schoolplein te staan. Make-up moet mooi, snel en praktisch zijn. Heb ik meer tijd, dan vind ik het heerlijk om te tutten en alles volgens de basisprincipes te doen.

Als ik maar één product mee op reis zou mogen nemen…

Dan zou ik niet kunnen kiezen… Ik ben heb echt 2 favo’s uit de lijn van Jane Iredale. De smooth affair en de Purepressed Base SPF20 poeder foundation.

Wat is het product en wat doet het?

De smooth affair heeft me het meest verrast. Een primer? Grondverf voor je make-up? Is dat echt nodig? Ja! De primer, onmisbaar in je make-up! Een primer is de basis voor je make-up. De primer egaliseert je huid en dat geeft een mooi glad oppervlak. Het product voelt lekker fris aan door de planten-extracten die erin zitten. De poeder geeft een mooie dekking en een egale kleur. Daarnaast bevat het een SPF 20. Op deze manier ben je meteen beschermt tegen slechte invloeden van de zon.

Hoe breng je het product aan?

Breng een dun laagje van de primer aan op het gezicht. Een toefje, meer heb je niet nodig. Ik smeer de primer altijd uit met mijn vingers. Met de zogenaamde “Handi” penseel breng je de foundation gemakkelijk aan op je gezicht. Neem met deze penseel de mineralen op door het loodrecht op het product te plaatsen, tik lichtjes af op het doosje om overtollig product weer op te vangen en verdeel met ronddraaiende bewegingen de kwast over het gezicht. In letterlijk 30 seconde ben je klaar!

Tips & tricks

Wist je dat in de primer verschillende plantenextracten verwerkt zitten? Deze hebben anti-aging eigenschappen en maken de porien minder zichtbaar. De primer werkt verstevigend op de huid en voorkomt vochtverlies.

Aanvullende info

– De primer hebben we in 2 verschillende vormen; speciaal voor een droge/normale huid of voor de normale/vette huid.
– De Purepressed Base is verkrijgbaar in 24 kleuren en komt in een handige refill verpakking. Eenmalig schaf je het rosé gouden doosje aan en wanneer de foundation op is, hoef je alleen maar de refill aan te schaffen. Voordelig en ook nog eens beter voor het milieu!
– de make-up van jane iredale bevatten pure ingrediënten, laat de huid ademen, bevat zonbescherming en is niet op dieren getest.

Simone de Wildt Huidtherapeut
Tags: make-up
© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken