fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Blog Simone de Wildt20 MAY

De tijd vliegt voorbij

Ik zit met mijn moeder en dochter in de auto, op weg naar Monster. Een leuk uitje en door al een dagje eerder te gaan, voelt het gelijk als een mini-vakantie. Onderweg hebben we het over van alles, gespreksstof genoeg. Ja mam, 60 jaar dat is een lange tijd. Maar weet je dat ik in september ook al 12,5 jaar mijn eigen praktijk heb.

In september is het me gelukt om mezelf al meer dan 12,5 jaar te voorzien van werk in meerdere vestigingen met een geweldig team waar ik enorm trots op ben. Ik denk terug aan de afgelopen jaren en aan alle mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten en heb kunnen helpen. Een bijzonder gevoel krijg ik bij een vrouw die ik eerst ontmoette als man. Hij kwam voor een intake gesprek en na elke behandeling kreeg ik een stukje meer van haar te zien. Vertrouwen is gelijk aanwezig. Dat moet ook wel aangezien iemand zich meteen bloot geeft, letterlijk. Ik heb in de schaamstreek schaamharen verwijderd door middel van elektrische epilatie. De haren in de schaamstreek waren te licht gepigmenteerd waardoor IPL of Laser therapie niet mogelijk was. De haren die er zaten moesten definitief verwijderd worden vanwege de transitie. Na de transitie heeft ze me laten zien hoe het resultaat geworden was. Dat was het doel, al die maanden op de behandelbank. En dan bouw je ook een band op met elkaar. 

Afscheid nemen hoort daar ook bij. Vorig jaar is een cliënt overleden waar ik zoveel bewondering voor had. Een cliënt die ook dichtbij mij kwam. Zeker toen een familielid ook in aanraking kwam met dezelfde aandoening; brandwonden. Brandwonden doen ongelooflijk veel pijn en de littekens die het achter laat geven vaak pijnklachten, heftige jeuk en bewegingsbeperking.

Afgelopen week zijn Lotte en ik nog naar een brandwonden expertmeeting geweest. Naast dat je op de hoogte moet blijven van nieuwe ontwikkelingen is het fijn om te horen dat we de juiste behandelmethodes inzetten bij de verschillende indicaties. Ook bij deze cliënt heb ik elektrische epilatie toegepast. Door verschillende huidtransplantaties in het gelaat groeide daar ongewenste haren.  De behandeling van brandwonden wordt vaak vergoed door de zorgverzekeraar.

De tijd vliegt voorbij en we zijn aangekomen in Monster. En over een paar maanden? Dan komt mijn feestje. Wil je meer informatie over de praktijk of over de verschillende behandelingen? Kijk dan op www.huidtherapie-dewildt.nl of bel naar 0487-523823.

– Simone de Wildt –

Simone de Wildt Huidtherapeut
Tags:
© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken