fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Skinboosters de Wildt16 JUL

Education Day: Skinboosters

Het zonnetje schijnt volop en de temperatuur is aangenaam! We zijn onderweg naar een educatieve training over skinboosters. Eenmaal aangekomen op een prachtige locatie ergens in het land zijn we direct onder de indruk van de sfeer die het kasteel (waar de opleiding plaats vindt) met zich mee brengt. Opgetogen parkeren we de auto en lopen we de ophaalbrug van het kasteel op. Dit belooft een geweldig leerzame dag te worden, en wij hebben er zin in!! 

Wat zijn Skinboosters? 

We zijn met een leuke groep behandelaars van huidtherapeuten en cosmetisch artsen. Er wordt met ons doorgenomen wat Skinboosters nou precies zijn en wat ze voor de huid kunnen betekenen. 

Een Skinbooster is een injectievloeistof, bestaande uit een basis (natuurlijk hyaluronzuur), aangevuld met actieve ingrediënten zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptiden en aminozuren die de huid repareren, voeden, opvullen en stimuleren. Afhankelijk van de behoefte van de huid zijn er verschillende cocktails beschikbaar. En na de cursus weten wij precies welke voor jou huid het beste is:) 

Huidveroudering 

Het verlies van hyaluronzuur is een van de belangrijkste oorzaken van veroudering van de huid. Hyaluronzuur is een natuurlijk bestandsdeel van de huid dat zorgt voor een natuurlijke hydratatie van de huid. De eerste signalen van huidveroudering zijn microrimpels en veranderingen in de huidtextuur die gepaard gaan met verlies van stevigheid en uitstraling. Om de zichtbare tekenen van dit huidverouderingsproces te voorkomen of te bestrijden is aanvulling en/of behandeling met hyaluronzuur een aanrader! Super leuk om deze aan te vullen met een biorevitalisatiecomplex om de huid nog meer te voeden en te verstrakken. 

De behandeling 

Een Skinbooster wordt aangebracht door middel van oppervlakkige injecties in de huid. Dit kan bijvoorbeeld met: 

  • Microneedling 
  • U225 injector 

Microneedling/meso injector zorgen voor een betere doorbloeding en activatie van collageen en elastine. Door een cocktail van skinboosters toe te voegen krijgt de huid dus een enorme boost. De huid wordt beter gehydrateerd, krijgt meer glans en voelt steviger aan. Skinboosters bieden voor diverse huidproblemen de juiste voeding: 

  • Droge, vochtarme, vale huid 
  • Huid met volume verlies 
  • Slappe huid 
  • Donkeren kringen en vochtwallen onder de ogen 
  • Haarverlies 

Een behandeling bestaat uit 4-6 sessies die de eerste 4 sessies elke week plaatsvinden en de laatste 2 sessies om de week worden uitgevoerd. Afhankelijk van de conditie van de huid kan het zijn dat er eerst een start wordt gemaakt met enkel microneedling en het gebruik van producten om de huid voor te bereiden en sterker te maken. Wanneer de kuur is afgelopen kunt u kiezen voor een onderhoud van een losse behandeling elke 6-8 weken of door het herhalen van de hele kuur elke 6-8 maanden. Uiteraard is dit om het goede resultaat te onderhouden. 

skinboosters

Belangrijk is om thuis de juiste aanvulling op de behandeling toe te passen door het gebruik van producten met hoogwaardige ingrediënten en daarbij de huid een goede bescherming tegen UV- straling te bieden met een natuurlijke SPF. 

We ronden de cursus af. Iedereen heeft tijdens de praktijktraining gevoeld en gezien hoe krachtig de U225 injector werkt. Ook mooi hoe ze de combi gebruiken; micro needling en de U225 injector.  

Super mooi resultaat, nauwelijks downtime en deze behandelingen mogen ook in de zomer toegepast worden. Wij zijn allemaal diep onder de indruk en onze handen beginnen al te jeuken.  

Vol motivatie en enthousiasme rijden we weer terug naar huis, we kunnen niet wachten om de opgedane kennis in onze praktijk te gaan gebruiken! En stiekem weet ik zelf wel ook nog wel wat aandachtspuntjes om te behandelen.. 

Meer weten over skinboosters?

Ben je net zo enthousiast geworden als wij? Wil je weten wat de Skinboosters voor jouw huid kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via info@huidtherapie-dewildt.nl of bel naar 0487-523823. 

© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken