fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Huid beschermen jane iredale01 MAR

Een Huid beschermen met Make-up?

JA dat kan! Wij als huidtherapeuten proberen zoveel mogelijk duidelijk te maken hoe belangrijk het is je huid goed te beschermen tegen schadelijke invloeden van de zon. Een zonnebrand crème moet je vanwege verdamping om de 1,5 uur smeren. Vaak krijgen wij dan de vraag hoe vrouwen dit dan moeten doen met hun make-up? In deze blog vertellen wij je hoe je je huid langer dan 1,5 uur kan beschermen!

Wij hebben namelijk een oplossing gevonden en deze willen we graag met u delen: Jane Iredale PurePressed Base Mineral Foundation! Dit is een  poeder foundation die een SPF 20 biedt, niet verdampt en de hele dag bescherming geeft.

De dekking van de foundation kan je met dit product zelf bepalen. De kleur wordt bepaald door de hoeveelheid lagen die aangebracht worden. Je kan dus helemaal zelf bepalen welke foundation bij je past. Deze kan transparant gedragen worden maar ook dekkend. De PurePressed Base Mineral Foundation komt in 26 kleuren dus voor iedereen de juiste kleur!

Een mooie huid en een hele dag bescherming. Wie wilt dat nu niet?

Maar nu bewijs, zodat u ook kan zien hoe belangrijk een goede spf factor is. Ik heb de proef op de som genomen. Een test om te kijken hoe goed de PurePressed Base Mineral nou echt beschermt.

Ik heb een foto gemaakt met de Observ 520 vóór het aanbrengen van de foundation en een foto met foundation. Conclusie: bewijs is geleverd. Mijn hele huid is bedekt dus ik weet dat ik goed beschermt ben tegen de zon!

Zonder foundation
Met foundation

Wilt u uw huid ook goed beschermen? Maar vindt u het soms ook lastig om dit iedere 1,5 uur te herhalen? Dan is de PurePressed Base Mineral Foundation SPF20 dé oplossing! Neem dan contact op via 0487-523823 of info@huidtherapie-dewildt.nl en wij zullen zorgen voor de juiste kleur bij uw huidtype.

© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken