fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Skivakantie zonbescherming huid29 JAN

Extra comfort voor je huid

Sta jij binnenkort ook op de latten? Of merk je dat je huid net wat meer nodig heeft in de winter? Dan zijn de SKI Essentials van Environ Skincare onmisbaar! De SKI Essentials is een pakket bestaande uit drie producten ideaal voor de huid op bijvoorbeeld wintersport. De producten hebben nu tijdelijk een aantrekkelijke prijs van €124,- in plaats van €168,50

Welke producten?

Focus Care Moisture+ Vita Complex Super Moisturiser

De Vita-Complex Super Moisturiser zorgt ervoor dat het vocht in je huid wordt vastgehouden en je huid zelfs goed gehydrateerd blijft in extreem uitdrogende omstandigheden. Deze romige, luxueuze crème (zonder vitamine A) zorgt voor een comfortabele, zachte en gladde huid.

Gebruik de Vita-Complex Super Moisturiser als aanvullende crème bovenop je Environ moisturiser met vitamine A voor extra comfort. (Als je een gevoelige, ruwe of schilferige en droge huid hebt, is dit product ook een goede keuze om je huid eerst voor te bereiden op een eerste vitamine A product in het Step-Up System van Environ).

RAD SPF 15

RAD SPF 15 is de perfecte dagelijkse bescherming voor iedere huid. Deze zonnecrème bevat naast fysische en chemische filters ook antioxidanten die een hogere bescherming tegen de zon bieden en de door zon beschadigde huid herstellen.

Is een SPF 15 wel voldoende?

SPF staat voor Sun Protection Factor. Hoe hoger het cijfer, hoe meer jouw huid beschermd is. Toch is het beter om een product met een lagere SPF te gebruiken en deze vaker aan te brengen. De ideale zonbescherming heeft een SPF van 15 tot 20. Wordt je huid rood na 10 min zonder zonbescherming? Met een SPF 15 zal je dan 15 keer langer in de zon mogen liggen vooraleer je verbrandt.

Focus Care Moisture + Vita Antioxidant Hydrating Oil Capsules

De Hydrating Oil Capsules zijn een heerlijk deugddoend hydratatiebad voor de droge, vochtarme, mature of gevoelige huid en ze geven je een luxueus, zijdezacht gevoel.

De Vita-Antioxidant Hydrating Oil Capsules bevatten een fijne olie de je huid verwent met antioxidanten en een flinke dosis vitamine A. Deze olie geeft je huid een intense energie- en hydratatieboost.

Hoe gebruik ik deze?

  • Gebruik elke ochtend en avond je favoriete Environ reiniger, toner en moisturiser.
  • Verwen vervolgens je huid ’s ochtends met 2 pompjes Super Moisturiser voor extra bescherming tegen weer en wind.
  • Omdat door weerkaatsing van zonnestralen op de sneeuw deze dubbel zo intens zijn is het belangrijk om de huid iedere 2 uur in te smeren met de RAD SPF15.
  • Thuis van de (apres)ski? Geef je huid na een dag op de piste een energieboost met een Hydrating Oil Capsule.

Anders dan de naam je doet denken zijn de producten natuurlijk niet alleen voor op skivakantie, maar geschikt voor iedere huid die wat extra’s kan gebruiken. Bestel snel via 0487-523823 of info@huidtherapie-dewildt.nl (OP=OP)

© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken