fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Facelift environ de wildt03 JAN

Facelift in een potje

Zoals Dr Des. Fernandes (plastisch chirurg en oprichter van Environ) zelf zei bij het destijds lanceren van het Revival Masque: ‘I was looking for a facelift in a bottle’.

Oké, het effect van een facelift creëren door een masker op je gezicht aan te brengen is natuurlijk niet helemaal realistisch. Maar het Revival Masque van Environ komt wel heel erg dichtbij! Het gebruik van het masker geeft een ultieme kans om de huid er stralender, egaler en frisser uit te laten zien. In dit blog bericht zullen we alles over dit geweldige product vertellen.

Environ Rivival masque De Wildt

Voor wie?

Met name de huid die veel blootgesteld is aan zonlicht en daardoor verslapping en pigmentvlekken laat zien zal prachtig resultaat behalen door het masker te gebruiken.

De zuren verlagen de pH-waarde van de huid en stimuleren daarmee de aanmaak van groeifactoren voor een frisse en jeugdige uitstraling.

Ingrediënten

Het masker bevat drie (aziatische) zuren, welke bewezen effectief zijn op het stimuleren van groeifactoren in de huid.

  • Lactaatzuur, verbetert de natuurlijke hydratatie in de huid en staat erom bekend effectief te zijn voor verbetering van de ongelijkmatige teint.
  • Amandelzuur, bevat wetenschappelijk bewezen eigenschappen op het gebied van anti-ageing en helpt bij het verbeteren van pigmentvlekken.
  • Centella Asiatica, herstelt en verstevigd de huid, stimuleert de collageen aanmaak.

Gebruiksadviezen

Het Revival Masque geeft het allermooiste effect als je het kunt gebruiken in combinatie met de producten van het Environ Vitamine A stappensysteem en de thuisroller (microneedling). Uiteraard kan het masker ook op zichzelf gebruikt worden. De therapeut kan hier een uitgebreid advies over geven.

Begin met het masker tweemaal per week aan te brengen in een dunne laag, gedurende tien minuten op een gereinigde huid. Als je huid comfortabel aanvoelt, ga je naar drie keer per week, en verhoog je de inwerktijd naar 20 minuten. Voelt je huid nog steeds comfortabel aan? Laat het product de hele nacht inwerken en reinig je huid ‘s ochtends.

Gevorderde Environ gebruikers kunnen de huid eerst 3-5 minuten behandelen met de Cosmetic Roll-CIT en vervolgens het Intensive Revival Masque aanbrengen.

Als je huid droog of trekkerig wordt, verminder je de frequentie. Zodra dit gevoel verdwenen is kan je de frequentie opnieuw verhogen. Voor een maximaal resultaat, gebruik je het masker gedurende 4 à 6 maanden.

Pas op met de zon:
De zuren welke aanwezig zijn in het masker verhogen de gevoeligheid van de huid voor zonnebrand. Daarom adviseren wij een kuur met het masker in de winter. Natuurlijk kan het masker de andere maanden ook gebruikt worden, maar wel in combinatie met een goede zonnefilter zoals de RAD SPF 15 of Alpha Day Lotion.

Environ Alpha Day Lotion en RAD

Vrijblijvend advies gesprek

Benieuwd naar de conditie van jouw huid? Welke producten jou huid kunnen verbeteren? Tijdens een vrijblijvend advies gesprek wordt uitgebreid de conditie van de huid beoordeeld waarnaar alle mogelijkheden voor een totale aanpak besproken worden. 

Meer weten of een afspraak plannen? Neem contact met ons op via info@huidtherapie-dewildt.nl of 0487-523823

© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken