fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Jane iredale 25 de Wildt17 JUN

Het is feest en dat willen wij met jullie vieren! Jane Iredale 25 jaar!

Jane Iredale bestaat 25 jaar en dat vieren we met een Clean Beauty Party op zondag 15 september van 09.30 t/m 12.30 in Malden. Geniet samen met een birthday cocktail van de beste beauty tricks en gezonde tips voor jouw huid.

Ben je benieuwd naar deze super mooie make-up van Jane Iredale? En wil je graag een persoonlijk make-up advies? Kom dan langs en ontdek ons Clean Party menu vol beauty tips, pure hapjes, zuivere drankjes en een leuke attentie.

Wil je er graag bijzijn? Koop dan snel je ticket voor €25,- en ontvang dit bedrag retour bij een minimale aankoop van €50,- op de producten. Meer informatie via info@huidtherapie-dewildt.nl

Clean beaty party

Waarom Clean Beauty?

De producten zijn allemaal op minerale basis oftewel: kristalgesteente. Daar komt nog eens bij dat alle ingrediënten uit de natuur worden gereinigd in de fabriek, zodat de make-up geen irriterende stoffen meer bevat, vandaar de naam: Clean Beauty.

Welke ingrediënten zitten er (gelukkig) niet in de producten van Jane Iredale?

  • Talkpoeder

Talkpoeder gebruik je om iets droog te maken, iets wat we dus liever niet op onze huid willen!

  • Petroleum

Werkt afsluitend.

  • Synthetische geur- en kleurstoffen

Kunnen bij langdurig gebruik irritatie veroorzaken.

  • Parabenen

Parabenen zijn niet nodig in de producten van Jane Iredale. We hebben immers te maken met kristalgesteente: dit leeft niet en zal ook nooit gaan leven.

Wat zit er wel in de producten van Jane Iredale?

  • Titanium dioxide

Titanium dioxide is een wit achtig poeder en blijft liggen op de huid. Dit betekend dat zonnestralen worden gereflecteerd en niet in de huid komen, dus gelukkig ook geen schade aan kunnen richten. Jane Iredale mag niet voor niets als enige merk het logo van de Skin Cancer Foundation dragen.

  • Zinkoxide

Werkt kalmerend en ontstekingsremmend.

  • Boornitride

Geeft met name glans aan de make-up.

  • Mica en ijzeroxide

Worden kunstmatig nagemaakt in het lab en zorgen er voor dat de kleuren mooi zijn en mooi blijven. Kortom; reden genoeg om deel te nemen aan de Clean Beauty Party. Schrijf je snel in want VOL=VOL.

Tags: Jane Iredale
© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken