fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Huid en therapeut de wildt29 JAN

Huid & Therapeut: de favorieten van Millie


De komende weken zullen wij een blog online zetten met als thema: Huid & Therapeut. In deze blogs zullen de huidtherapeuten vertellen over hun dagelijkse huidverzorgingsrituelen, favoriete behandelingen en onmisbare producten.

In deze blog is Millie aan het woord. Benieuwd naar haar tips voor een stralende huid? Lees dan snel verder..

Environ Skincare

Vanaf het moment dat ik ben komen werken bij Simone werd ik fan van de producten van Environ. In de praktijk zag ik al meteen prachtige resultaten en toen ik de producten eenmaal thuis voor mijzelf ging gebruiken merkte ik dat mijn huid écht verbeterde.

Het werken met de producten van Environ maakt mij iedere dag super enthousiast. Of het nou gaat om de huid met acne, een pigmentgevoelige huid of ‘gewone’ huidverzorging, er is door het brede aanbod van producten voor iedere huid verbetering mogelijk.

Hoe ziet mijn dagelijkse huidverzorging eruit?

Om te beginnen, verschilt mijn huidverzorging in de zomer en de winter. Maar het hele jaar door gebruik ik een reinigingslotion en een hydraterende toner; lekker zacht voor de huid. Wanneer ik overdag ook foundation gedragen heb, begin ik ’s avonds met een olie om onzuiverheden, make-up en SPF los te maken.

Na het reinigen breng ik zowel ’s ochtends als ’s avonds een AVST5 crème aan met de belangrijkste vitamines voor de huid: vitamine A, C en E. Ook bevat de crème een krachtige cocktail van peptiden, die samen zorgen voor een stralende en gezonde huid.

Overdag gebruik ik iedere dag een SPF factor; de RAD SPF 15. Ook wanneer het niet zonnig is buiten, is het belangrijk om de huid te beschermen tegen schadelijke UV-straling, aangezien dit de grootste boosdoener van huidveroudering is.

Aangezien mijn huid in de winter net even wat meer nodig heeft, breng ik vanaf ongeveer oktober ’s avonds een ‘vollere’ crème aan over de AVST5: de Vita-Complex Super Moisturiser. Deze crème zorgt bij mij voor extra bescherming, comfort en hydratatie van de huid en is vooral op wintersport een onmisbaar product.

Mijn favoriete product

Mijn favoriete product verschilt dus ook per seizoen. Maar aangezien het hartje winter is kan ik nu niet zonder de Super Moisturiser.

Zoals hier boven beschreven heb ik dagelijks een standaard routine, welke ik ongeveer twee keer in de week uitbreid met een lekker masker, serum of capsule. Van al deze extra’s staan de Vita-Antioxidant Hydrating Oil Capsules bij mij toch wel echt op nummer 1. Met deze capsules geef je je huid een super energie- en hydratatie boost door de hoge concentratie vitamine A en antioxidanten. Ongeveer 1 keer in de week breng ik ’s avonds in plaats van de crème 1 capsule aan op mijn huid. ’s Ochtends sta ik op met een zijdezachte huid.

Hydrating oil capsules

Mijn belangrijkste tip

Omdat het aanbod zo groot is, is het belangrijk dat er professioneel naar jouw eigen huid gekeken wordt voordat je begint met zomaar iets te smeren. De huidtherapeut kan op basis van een uitgebreide huidanalyse en de specifieke wensen van de cliënt een behandelplan opstellen en hierbij specifieke producten adviseren. Gedurende de behandeling kunnen deze producten veranderen, aangezien de conditie van de huid ook kan veranderen. De concentratie van de producten van Environ zijn hoog, een deskundig advies is daarom super belangrijk!

ACTIE Environ S K I Essentials

Profiteer tijdelijk van de Environ Ski(n) Essentials actie en krijg bij aankoop van een Super Moisturiser en RAD SPF15 een gratis Super Moisturiser 5ml, een Avance Moisturiser 5ml én 10 Hydrating Oil Capsules!!!

Dit pakket heeft een waarde van €129,50 maar kost nu €79,50!! (zolang de voorraad strekt).

ps: Anders dan de naam zou doen denken is dit pakket niet alleen goed voor diegene die nog op skivakantie gaan maar is het pakket geschikt voor ieder huidje die blootgesteld wordt aan kou en UV-straling, én je hebt meteen de favorieten van Millie in huis.

Huidtherapeut Millie Toonen
© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken