fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

3e praktijk simone de wildt12 SEP

Uitbreiding, niet 1x maar wel 2x!

Na 10 jaar in de praktijk in Ewijk en inmiddels ook al bijna 6 jaar in Malden behandelingen aan te bieden is het tijd voor uitbreiding! Simone de Wildt Huid- & Oedeemtherapie start een 3e vestiging in Gennep. De nieuwe praktijk bevindt zich in het Medisch Centrum Gennep, centraal gelegen aan de Langeweg 203. Vanaf 01-08-2017 mogen wij ons toerekenen tot 1 van de zorgverleners in het medisch centrum.

Behandelingen

Naast het behandelen van patiënten met een beschadigde huid, oedeem, overbeharing, acne, verkleuringen van de huid en littekens na bijvoorbeeld een operatie of brandwond bieden wij ook een ruim aanbod huidverbeterende behandelingen aan voor de gezonde huid. Wij vinden het erg belangrijk op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied. Daarom breiden wij niet alleen onze behandellocaties uit, maar zijn wij recent nog op cursus geweest om behandelingen toe te kunnen passen met behulp van een geïoniseerde plasma boog (de plasma lift).

Operatieve ingreep niet de enige methode

De plasma lift methode met behulp van de Cosmetic Corrector is de nieuwste, niet operatieve, methode op het gebied van oogleden liften, rimpelcorrectie en verwijderen van kleine cosmetisch storende plekjes. Gedurende 3 maanden na de behandeling met de Cosmetic Corrector vind aanmaak van nieuw collageen en elastine plaats waardoor het mogelijk is een tot 100% strakker resultaat te bereiken. Ook kunnen hyperpigmentaties erg mooi behandeld worden, er is direct resultaat zichtbaar!

Hyperpigmentatie accorBehandeling accorAfspraak maken

Omdat wij heel erg enthousiast zijn over de Plasma lift behandeling krijgen de eerste 10 snelle beslissers een korting van €100,- Dit betekend dat u slechts €395,- betaald. Wilt u graag nog wat meer informatie over ons brede aanbod behandelingen? Kijk dan op onze website www.huidtherapie-dewildt.nl, natuurlijk zijn wij ook telefonisch te bereiken op 0487-523 823. Wij zien u graag in een van onze locaties in Ewijk, Malden of Gennep.

 

Tags:
© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken