fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Huidtherapie

De huidtherapeut

Met een verwijzing van uw (huis)arts of specialist kunt u terecht voor huidtherapie. De therapeut biedt diverse behandelmethoden voor verschillende huidaandoeningen.

Behandelmethoden

Er zijn diverse behandelmethoden die horen bij diverse huidaandoeningen. Wij bieden de volgende behandelmethoden aan:

- Acné Therapie

- Camouflage therapie

- Coagulatie

- Ionzyme DF

- Litteken therapie

- Luxe behandelingen

- Oedeem therapie

- Elektrische epilatie

Afspraak maken

Waarom naar de huidtherapeut?

Als patiënt kunt u steeds vaker zelf uw zorgverlener kiezen. U bepaalt zelf of u eerst naar de huisarts wilt of toch liever direct naar de huidtherapeut. Dat laatste biedt voordelen, want de huidtherapeut heeft een uitgebreide kennis van de huid.

Vermoedt u een huidprobleem, heeft u vragen of klachten? De therapeut kan u snel duidelijkheid verschaffen. Als de huidtherapeut vaststelt dat behandeling nodig is, kan deze snel gestart worden. In veel gevallen kan de huidtherapeut de behandeling zelf uitvoeren. Mocht dit niet het geval zijn dan kan de huidtherapeut u alsnog naar de huisarts sturen.

Behandelkamer Simone de Wildt

Kwaliteit en deskundigheid

De huidtherapeuten van Huid- en Oedeemtherapie Ewijk/Malden zijn extra geschoold in verband met de directe toegankelijkheid. Wij zijn bevoegd om een screening uit te voeren.

Meer weten?.

Als u meer wilt weten over huidtherapie, dan kunt u hier uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Boven aan deze website of op onze contactpagina kunt u meer contactmogelijkheden vinden.

© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken