fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Jane Iredale

Jane Iredale

Make-up; bijna elke vrouw komt er in haar leven vroeg of laat wel eens mee in aanraking. Bij de meeste begint dit al vroeg wanneer zij als jong meisje geïntrigeerd kijken naar het make-up ritueel van hun moeder, oma, tante of zus om vervolgens als tiener zelf te gaan experimenteren met de vele soorten producten en kleuren.  

Make-up is bedoelt ter verfraaiing: de mooie dingen aan je gezicht accentueer je en de minder mooier punten kun je camoufleren. Gewoon om jezelf mooier te maken dus. Maar maakt make-up je eigenlijk wel mooier?  

Jane Iredale producten
Jane Iredale huidproducten

Waarom minerale make-up?

Zo’n beetje alle make-up producten die te krijgen zijn bij de drogisterijen, maar ook bij de high-end parfumeriezaken bevatten talk. Dit is een vulmiddel. Bedenk eens waar talk allemaal voor gebruikt wordt? Het wordt op babybilletjes gesmeerd of in schoenen gestrooid tegen zweetvoeten. Talk absorbeert namelijk vocht. Dit smeren we dus dagelijks op onze huid waar het vervolgens vaak van 8.00 ‘s ochtends tot 20.00 ‘s avonds de boel aan het afsluiten is, in fijne lijntjes kruipt en uitdroogt. 

In onze praktijk hebben we dagelijks te maken met huidproblemen. Huiden die door welke reden dan ook uit balans zijn en er niet stralend uit zien. Uiteraard doen we ons uiterste best door middel van juiste, gepaste behandelingen deze huiden weer op te knappen en gezond te maken. Maar zoals het erg belangrijk is de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken, is het ook enorm van belang om de huid niet af te sluiten, maar juist een verlenging van je huidverzorging te bieden door het gebruik van goede make-up producten. Dit kan alleen met minerale make-up. 

Jane Iredale voor en na

Wat is minerale make up? 

De naam zegt het al, deze producten zijn gemaakt van mineralen. Dit zijn natuurlijke grondstoffen zoals ijzeroxide (een natuurlijke kleurstof), titanium dioxide (natuurlijke bescherming tegen UV-straling) en zinkoxide (werkt kalmerend en verzachtend) Daarnaast hebben titaniumdioxide en zinkoxide ontstekingswerende eigenschappen en helpen erytheem (roodheid) te verminderen. Zinkoxide is ook nog eens antibacterieel waardoor het zelfs op een acne huid ingezet kan worden. Omdat mineralen het licht reflecteren en talk juist licht absorbeert, heb je al snel een gezondere teint en een stralende huid. 

Jane Iredale 

Wij hebben als praktijk gekozen voor de producten van Jane Iredale. Deze producten zijn bijzonder dankzij hun samenstelling. Minerale ingrediënten van de hoogste kwaliteit die je huid verzorgen én tegelijkertijd beschermen. Alle mineralen worden in een laboratorium afzonderlijk schoongemaakt alvorens er een product van wordt gemaakt. Hierdoor wordt make-up van Jane Iredale ook wel als ‘Clean Beauty’ gezien. Alle producten worden getest op gevoeligheid in een laboratorium dat goedgekeurd is door het FDA (Food and Drug Administration) en werden niet-sensitief bevonden. Het risico op allergieën en gevoeligheden zijn dus erg minimaal. Omdat de mineralen zijn samengesteld uit titaniumdioxide en zinkoxide geven zij onmiddellijk een breed spectrum zonbescherming zonder chemicaliën. Bovendien zijn deze waterafstotend. 

Jane Iredale make-up kopen

Wat maakt het verschil met make-up producten die ik overal kan krijgen? 

 • Droogt de huid in tegenstelling tot andere make-up niet uit, omdat alle producten vrij van talkpoeder zijn.   
 • Natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit voor het beste resultaat. 
 • Vrij van synthetische geur- en kleurstoffen en bewaarmiddelen. 
 • Innovatieve formules die de strijd tegen huidveroudering aangaan, voor een mooie gezonde huid. 
 • Trendy kleuren voor het creëren van de mooiste looks. 
 • Aangepast aan jouw huidskleur, de huidverzorgende foundations zijn verkrijgbaar in een wijde verscheidenheid aan tinten. 
 • Perfecte dekking van onzuiverheden en roodheden. Onze foundations en concealers geven een buitengewone dekking die je nauwelijks moet bijwerken. 
 • Ontsteking werend. Onze producten dragen effectief bij tot de gezondheid van de huid. 
 • Niet comedogeen. De huid blijft ademen en functioneert normaal. 
 • Veel foundations hebben een SPF factor. De Skin Cancer Foundation raadt onze SPF producten aan als doeltreffende breed spectrum zonnebescherming. 
 • Niet getest op dieren. Gecertificeerd door Leaping Bunny Program en PETA. 
 • Minimaal risico op allergieën. Hypoallergeen en dermatologisch geteste formules die de huid niet irriteren. 
Jane Iredale

Heeft u interesse?

Wilt u meer weten over de make-up van Jane Iredale of wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen op 0487-523823.

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon:

  Onderwerp:

  Uw bericht:

  Neem de onderstaande code over:


  captcha

  voordelen huidtherapie de wildt

  Laat uw gegevens achter.

  Wilt u meer weten over Jane Iredale of heeft u andere vragen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  © 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
  Direct een afspraak maken