fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Lash Lift Elleebana

Wat is Lash lift?

Welke vrouw wil dit nou niet: prachtig gekrulde en langere wimpers! En het is mogelijk met de lash lift van ellebaana. De lash lift behandeling is op het moment het allernieuwste,  snelst groeiende en hotste trend op wimpergebied. Lashlifting opent de ogen en laat de wimpers langer, en donkerder lijken. Mascara en een wimperkrultang worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimpersoorten, zowel korte als lange wimpers. Wilt u ook een sprekende blik? Dan is lash lifting echt iets voor u.

Voor de behandeling

Voor het beste resultaat adviseren wij u om zonder oog make-up te komen.

De behandeling

We beginnen met het reinigen van de wimpers. Dit zorgt voor een betere hechting van de wimpervloeistof. In overleg met u wordt besloten voor welke lift we gaan; S, M of L.
We starten met het plaatsen van siliconen rods op uw oogleden. De Wimperharen worden aan de siliconen pad bevestigd. We brengen een vloeistof aan en laten deze even intrekken. Vervolgens brengen wij een wimper fixeergel aan op de wimpers.

In tegenstelling tot bij een gewone wimper permanent behandeling worden de wimpers bij een Lash Lifting behandeling vanaf de wortel gelift. Doordat er geen wimperkrultang of rollers worden gebruikt wordt er geen schade aangebracht aan de wimpers.

 Voor het ultieme resultaat adviseren wij om de wimpers te verven.

Resultaat

Na de behandeling zijn de natuurlijke wimpers prachtig gekruld. Zo wordt een open blik gecreëerd voor een spraakmakend resultaat. De wimpers lijken langer en hebben bijna geen verzorging meer nodig. Wanneer je de behandeling combineert met het verven van de wimpers kun je zelfs je mascara wel de deur uit doen! De behandeling is comfortabel en duurt vaak niet langer dan 45 minuten.

Behandelfrequentie

De wimpers blijven gemiddeld zo’n  4-8 weken zitten.

Kosten Lash lift

Lash Lifting excl verven | €45,-
Lash Lifting incl verven  | €55,-

Afspraak maken

Wij kunnen op korte termijn een afspraak met u inplannen. Een intakegesprek is bij ons altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. U kunt bij ons zonder verwijzing van de huisarts of dermatoloog terecht. Op iedere locatie hebben wij ook een avondopening. Heeft u nog vragen na het lezen van deze pagina? Bel ons op 0487-523823 of stuur ons een mail via het contactformulier, wij beantwoorden graag uw vraag!

Afspraak maken

Heeft u interesse?

Wilt u meer weten over lash lifting of wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen op 0487-523823.

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon:

  Onderwerp:

  Uw bericht:

  Neem de onderstaande code over:


  captcha

  voordelen huidtherapie de wildt

  Laat uw gegevens achter.

  Wilt u meer weten over Lash Lifting of heeft u andere vragen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  © 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
  Direct een afspraak maken