fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Algemene huidverbetering

Ook de gezonde huid wil aandacht!

Onze gezondheid en de kwaliteit van onze huid wordt vandaag door talrijke factoren bedreigd, stress, slechte voedingsgewoonten, luchtvervuiling en grotere blootstelling aan ultraviolette stralen door ondermeer de verdunning van de ozonlaag, versnellen het verouderingsproces, veroorzaken irritaties of nog erger, huidkanker.

80% van het verouderingsproces wordt toegeschreven aan de externe factoren, 20% is natuurlijke veroudering. Invloeden van buitenaf zorgen ervoor dat de conditie van de huid verandert. In de winter kan afwisseling van warmte naar koude ervoor zorgen dat de huid droog en trekkerig aanvoelt. Vanaf het 30e levensjaar begint de huidveroudering in werking te treden. Dit wil zeggen dat talgklieren minder talg gaan produceren waardoor de huid droger wordt. Talg is een vettige, lichaamseigen stof en wordt immers geproduceerd om onze huid soepel te houden. Belangrijk is om uw huid te geven wat deze nodig heeft.

Voor een goede verzorging van uw huid, kunt u terecht bij de praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie Ewijk en Malden. Het bereiken van een goede conditie van uw huid, bestaat uit twee onderdelen:

- Intensieve behandeling in de praktijk.
- Thuisgebruik van producten die op uw huidtype van toepassing zijn.

Luxe huidbehandeling

Behandelingen

U kunt ervoor kiezen om één of meerdere van onderstaande losse behandelingen in de behandeling te verwerken. Naast de behandeling krijgt u deskundig advies met betrekking tot een goede thuisverzorging van uw huid. Dit zijn de losse behandelingen die verkrijgbaar zijn:

- Winpers verven
- Wenkbrauwen verven
- Wenkbrauwen epileren
- Gezicht harsen
- Bikinilijn harsen
- Oksels harsen
- Benen harsen
- Rug harsen
- Borst harsen

Prijzen voor deze behandelingen zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Afspraak maken

Environ producten

80% van de huidveroudering wordt veroorzaakt door externe factoren, zoals stress, slechte voedingsgewoonten, luchtvervuiling en steeds meer blootstelling aan ultraviolette stralen door de verdunning van de ozonlaag. Het zijn bronnen van vrije radicalen die de cellen beschadigen en vitaminetekorten veroorzaken waardoor de celfuncties verminderen en huidveroudering veel sneller optreedt. Daarom is het noodzakelijk dagelijks de vitaminetekorten aan te vullen en de cellen te beschermen.

Environ huidbehandeling

Vitamine A

- Normaliseert de celfuncties en maakt de huid gezond
- Maakt de hoornlaag dikker
- Verhoogt de natuurlijke hydratatie
- Voorkomt en vervaagt rimpels
- Verbetert de toniciteit en de elasticiteit van de huid
- Normaliseert de talgklieren

Anti-oxidanten

- Neutraliseren vrije radicalen
- Beschermen de cellen

Het AVST gamma is het antwoord op moderne, intelligente en doeltreffende huidverzorging. Environ AVST is een wetenschappelijke benadering, die de normale fysiologie van de huidcellen stimuleert. de combinatie van vitamine A, krachtige anti-oxidanten en flavonoïden dragen effectief bij tot herstel van de huidcellen wat resulteert in een zachte, jeugdige en stralend gezonde huid.

Harsen epileren IPL-ontharen

Meer weten?.

Als u meer wilt weten over onze luxe huidbehandelingen, dan kunt u hier uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Boven aan deze website of op onze contactpagina kunt u meer contactmogelijkheden vinden.

© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken