fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

environ jose boekelmans20 FEB

Mijn favoriete product!

Door José Boekelmans

Inmiddels 8 jaar geleden dat ik kwam werken bij Simone. Ik weet nog goed dat ik heel stellig mijn sollicatiegesprek inging; ik ga geen producten verkopen, daar geloof ik niet in! Tijdens mij sollicitatiegesprek kwam dit uiteraard ten sprake en gaf ik dit aan. Simone begreep mijn mening maar bood mij een opstartpakket van Environ aan om het zelf te gaan ervaren. Aan de hand daarvan mocht ik een keuze maken; wel of niet verkopen. Ik kreeg de set mee naar huis en ging er mee aan de slag. De producten die ik mee kreeg waren een Cleansing lotion, een Moisturising Toner, een AVST 1 en een RAD SPF15.

Wat me gelijk opviel was de geur, of beter gezegd geen geur. De producten ruiken allemaal heel natuurlijk en de huid wordt niet overladen met een flinke dosis parfum. Dit vind ik zelf al een hele belangrijke voorwaarde. De eerste twee weken merkte ik niet een heel bijzonder verschil en ik moet ook eerlijk zeggen dat ik altijd wel een goede huid heb gehad. Toch heb ik eens per maand een flinke ontsteking op mijn kin. Wat mij opviel is dat deze de maand dat ik gestart was met Environ niet de kop opstak. Wauw! Zou dit dan toch? Uiteraard ging ik ook meer op mijn huid letten en merkte dat mijn fijne lijntjes rondom mijn ogen, t.g.v. dehydratie, steeds fijner en minder werden. Dit moest echt komen door de vitamine B in de Moisturising Toner! 

Hierbij benoem ik dan ook de Moisturising Toner als mijn favoriete product! Of ja, één van mijn favoriete producten aangezien ik eigenlijk verliefd ben geworden op alle producten van Environ! De Moisturising Toner is een toner op basis van hoge dosis vitamine B die sterk hydraterend werken. Veel huidjes vertonen die kleine vervelende lijntjes rondom de ogen waarbij mensen vaak denken dat dit altijd door huidveroudering komt, maar niets is minder waar! Negen van de tien keer ligt dit aan een vochtarme huid. Natuurlijk is water drinken dan een hele goede oplossing maar bied niet de optimale werking voor de huid en dit bied de Moisturising Toner wel!

Inmiddels ben ik dus 8 jaar verder en gebruik ik wel meer dan alleen de Cleansing Lotion, Moisturising Toner, AVST en de RAD SPF15. Niet alleen omdat mijn huidje daarom vraagt maar bovenal omdat ik inmiddels helemaal overtuigd ben van Environ en niets anders meer zou willen!

José Boekelmans huidtherapeut
Tags: Environ
© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken