fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Wachtkamer huidtherapie de Wildt03 MAY

Nieuw jaar, Nieuw adres, Nieuw uiterlijk

En daar zit ik dan als huid- en oedeemtherapeute, een tikkeltje beteuterd naast een cliënt die inmiddels jaren bij mij in de praktijk komt voor acne behandelingen en het behandelen van rest acne. Oftewel de littekens die ontstaan zijn als gevolg van nog meer jaren zelf friemelen. De acne was snel onder controle maar de littekens zijn nog steeds een beetje zichtbaar. Gelukkig zijn ook de littekens goed te behandelen door middel van micro needling therapie.

Deze cliënt is altijd eerlijk en direct en tijdens onze behandelingen komt van alles ter sprake. Tijdens 1 van onze behandelingen vertelde ze mij ronduit wat ze van onze locatie in Malden vond. Een goede naam hebben we vond ze, maar zichtbaar waren we zeker niet. Heerlijk deze directheid, ik hou ervan want hier kan ik wat mee! Een nieuw jaar en een nieuw adres dus dat punt is getackeld. Even terugkomend op de micro needling therapie, deze therapie zorgt ervoor dat de huid een enorme oppepper krijgt en dat de littekens verminderen. De huid wordt egaler en gezonder. En zo ontstaat tijdens een fantastische behandeling en fijne gesprekken, een Nieuw uiterlijk. En wat dat beteuterd betreft, dat veranderde snel in betoverd toen ik dezelfde dag mijn nieuwe behandelruimte op onze nieuwe locatie betrad. Afscheid nemen is zwaar maar iets nieuws geeft veel positieve energie, van oud naar nieuw.

Wat ooit begon als een kleine praktijk voor huid- en oedeemtherapie met ‘mij’ als enige huidtherapeut is uitgegroeid naar een praktijk waar meer apparaten en goede lasers staan dan in een gemiddelde kliniek. En naarmate mijn praktijken groeiden stegen natuurlijk ook de verwachtingen. Fijn, want dat geeft ons alleen maar meer drive en motivatie.

En zo werd 2017 dan ook het jaar van de uitbreiding en van de veranderingen. Het jaar dat ik mijn uiterlijk veranderde door een nieuw logo en een make-over van de website. Het jaar dat we 2 nieuwe vestigingen openden en er een nieuwe collega bijkregen. Maar ook het jaar dat we onze behandelmogelijkheden uitbreiden met een Nd Yag laser om tatoeages te verwijderen. De plasma pen waarmee we cliënten een uitgeruste en stralende blik kunnen geven, overtollige huid kunnen verwijderen zonder te snijden, bijvoorbeeld boven de ogen (ooglidcorrectie) of rondom de mond. Met deze uitbreidingen kunnen we onze passie nog beter uitoefenen; cosmedische huidverbetering.

Vanaf 8 januari 2018 is het dan eindelijk zover. Beter zichtbaar, want wij gaan verhuizen naar Gezondheidscentrum 1, Kloosterhof 1 in Malden. Ons nieuwe pand en alle behandelmogelijkheden laten we graag aan u zien op 3-2-2018. Ook een praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie heeft weleens een Nieuw uiterlijk nodig. Dat houdt het bedrijf gezond en mooi! En over Nieuw gesproken: laten we dan ook maar een nieuwe foto plaatsen. Op naar een mooi Nieuw jaar.

Huidvriendelijke groetjes Simone de Wildt www.huidtherapie-dewildt.nl/info@huidtherapie-dewildt.nl 0487-523823

Simone de Wildt Huidtherapeute

Tags:
© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken