fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Onze werkwijze

Hoe gaan we te werk?

Welkom op de website van Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie. Onze website biedt u de mogelijkheid om meer informatie te krijgen over huidproblemen en de diverse behandelmogelijkheden van de huidtherapeut. U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend intake gesprek.

Afspraak maken

Om een afspraak te maken kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk. U kunt bellen naar 0487-523823 optie 1 voor de praktijk in Ewijk, optie 2 voor de praktijk in Malden, optie 3 voor de praktijk in Gennep en optie 4 voor de praktijk in Beneden Leeuwen . U kunt ons ook een mail sturen; info@huidtherapie-dewildt.nl of via het contactformulier. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Intakegesprek

Voorafgaand aan een eerste behandeling wordt er altijd een afspraak gemaakt voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek worden uw klacht(en), (hulp)vragen en verwachtingen besproken. Tevens wordt u voorzien van alle benodigde informatie en is er tijd om vragen te stellen. Als alle gegevens verzameld zijn dan zal de huidtherapeute een persoonlijk behandelplan voor u opstellen, met de daarbij behorende prijsopgave.

Benodigdheden intakegesprek

Graag verzoeken wij u het volgende mee te nemen naar het intakegesprek:

  • Uw verzekeringspasje
  • Een geldig legitimatiebewijs
  • (eventueel) uw verwijsbrief

Annuleren of wijzigen van een afspraak

Bij verhindering van uw afspraak dient u op werkdagen 24 uur van tevoren te annuleren. Heeft u voor maandag een afspraak staan, dan dient u dit voor vrijdag 12:00 te annuleren.

Bij niet tijdig afzeggen zijn wij helaas genoodzaakt om een gedeelte van de geplande behandeling in rekening te brengen.

Behandelkamer Simone de Wildt

Betaling

Voor oedeemtherapie en het aanmeten van therapeutisch elastische kousen geldt dat de behandelingen rechtstreeks gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar. Voor alle overige behandelingen krijgt u na iedere behandeling een factuur mee die u kunt indienen bij uw eigen zorgverzekeraar. Het bedrag dient contant of per pin betaald te worden.

Directe toegankelijkheid

Wij zijn direct toegankelijk. Hierdoor is het mogelijk om op eigen initiatief zonder verwijzing van de huisarts bij ons op consult te komen.

Wat vinden andere cliënten van ons?

Wij maken gebruik van diverse onafhankelijk beoordelingssystemen, zoals Zorgkaart Nederland, klantenvertellen, de feedback company en Qualizorg. Hiermee kunnen onze cliënten op verschillende vlakken aangeven wat zij van onze werkwijze, behandelingen en omgang vinden. U kunt hierover meer informatie vinden op onze beoordelingen pagina.

Beoordelingen huidtherapie

Meer weten?.

Wilt u meer weten of heeft u nog vragen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt uiteraard ook direct contact opnemen via onze contact pagina of de gegevens boven aan deze website.

© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken