fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Ooglidcorrectie Ervaringen26 JAN

Ooglidcorrectie – ervaring van José

Onze collega José (28 jaar) merkte dat ze meer last kreeg van haar boven oogleden. Daarom besloot ze om de plasma lift behandeling te ondergaan. Op 01-12-2017 heeft Millie bij José de behandeling toegepast. In dit blogbericht deelt José haar ervaring over de behandeling met de ACCOR Cosmetic Corrector.

Waarom wilde je de plasma lift behandeling ondergaan?

De laatste twee/ drie jaar merkte ik dat mijn bovenoogleden steeds meer gingen ‘’hangen’’. Ik vond dit steeds meer cosmetisch storend maar ook had ik geregeld vermoeide en zware ogen. Mijn make-up was daardoor niet meer makkelijk aan te brengen aangezien mijn eyeliner ‘vlekte’ door aanraking met het overhangende weefsel. Ik vond dit vervelend maar ook lastig omdat ik altijd mijn make-up moest controleren.

Hoe vind je het resultaat direct na de behandeling?

Na de behandeling zag ik, ondanks de zwelling, direct resultaat. Mijn blik is opener en mijn huid staat een stuk strakker.

Wat heb je gemerkt de dagen na de behandeling?

Het eerste uur na de behandeling voelt het gebied branderig aan. Dit vond ik het vervelendst van de hele behandeling. Er mag absoluut niet gekoeld worden dus dit moest ik even ondergaan. In de loop van de dag (ik ben vrijdagochtends behandeld), trok de zwelling direct aan. ’s Avonds had ik dikke ogen en voelde het allemaal zwaar maar prima te houden. Ik heb drie dagen gezwollen ogen gehad en het vocht ging iets zakken naar onder mijn ogen. Maandagochtend had ik alleen nog een klein beetje vochtwallen. De puntjes zijn donkerder geworden en korstjes. Op moment van schrijven is het donderdag en ben ik niet meer gezwollen, zijn de korstjes een heel eind er af gevallen en ben ik zeer tevreden! Ik zie echt al enorm resultaat en krijg van veel mensen om mij heen ook te horen dat zij resultaat zien en het mooi vinden!

Wil je nog iets kwijt aan mensen die twijfelen om de plasma lift behandeling te ondergaan?

Ik begrijp dat mensen twijfelen en zeker omdat wij niet helemaal kunnen inschatten hoe het herstel zal zijn. De ene cliënt heeft veel zwelling, de ander niet. Bij de een zijn de korstjes 5-6 dagen zichtbaar, bij de ander 10. Toch zou ik u adviseren de plasmalift te ondergaan en desnoods een aantal dagen u agenda vrij te plannen. De plasmalift behandeling is een ontzettend mooi alternatief voor het opereren van overhangend ooglid en u heeft veel minder hersteltijd nodig, geen littekenweefsel en geen bijwerkingen. Met een week tot 10 dagen bent u weer de oude alleen dan met een mooie opener blik!

Plasmalift ooglidcorrectie voor na
Ooglidcorrectie voor en na de behandeling

Meer over de behandeling

De Cosmetic Corrector is het milde alternatief voor een chirurgische ingreep. Het is een revolutionaire techniek zonder te snijden voor een permanente ooglidcorrectie! De ACCOR Cosmetic Corrector NF+ Plasma Pen kan rimpels, plooitjes en overtollige huidrandjes verminderen/ verwijderen in elk gebied van uw gelaat of lichaam.

Een totaal pakket

Wij bieden een combinatiepakket aan, dit wil zeggen dat bij de eerste behandeling nazorgproducten t.w.v. €128,75 inbegrepen zijn. De nazorgproducten zijn Lycogel en Colostrumgel.

Colostrumgel

Colostrumgel herstelt de huid, vertraagt huidveroudering en verhoogt de immuniteit. Tevens bevat de gel vitamine C, welke de aanmaak van collageen en elastine stimuleert en pigment verbleekt. De toegevoegde lavendel kalmeert, verzacht en herstelt de net behandelde huid.

Lycogel

Lycogel biedt de perfecte look voor elke gelegenheid, levensstijl en huidconditie. Tegelijkertijd profiteert de huid van de benodigde voedingsstoffen, zuurstof en vocht. Lycogel is uitermate geschikt voor zowel de gevoelige huid als acne, voor zowel het egaliseren van pigmentvlekken als dekking voor iedere dag.

Tags:
© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken