fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Permanente make-up ervaringen Millie19 JAN

Permanente make-up – ervaring van Millie

Vorig jaar (2016) september heb ik voor het eerst permanente make-up laten zetten, deze waren nu aan een ‘opfrisbeurt’ toe. Op 06-12-2017 heeft José daarom bij mij permanente make-up op de wenkbrauwen gezet in de vorm van hairstrokes. In dit blogbericht zal ik mijn ervaring delen over de behandeling.

Waarom wilde ik graag permanente make-up?

Al jaren plukte ik te veel haartjes weg bij de wenkbrauwen wat ervoor gezorgd heeft dat de wenkbrauwen niet meer vol zijn. Elke dag was ik bezig met het bijtekenen van de wenkbrauwen met een potloodje, wat ook nog eens veel tijd in beslag nam. Permanente make-up is hiervoor de oplossing!

Wat heb ik gemerkt de dagen na de behandeling?

Direct na de behandeling was ik al meteen erg enthousiast. Ik weet van de vorige keer dat na de behandeling de wenkbrauwen een stuk donkerder zijn, dit wordt nog lichter. De week na de behandeling heb ik last van korstjes gehad. Ik vind het zelf heel moeilijk om niet aan de korstjes te komen, maar ik weet ook hoe belangrijk dit is. Wanneer al de korstjes eraf zijn gegaan zie ik het echte resultaat pas, de wenkbrauwen zijn nu meer natuurlijk en ook lichter van kleur. Mensen om mij heen valt het ook op en iedereen is gelukkig erg enthousiast.

Wat ik nog kwijt wil aan mensen die twijfelen om permanente make-up te laten zetten.

Zelf heb ik een lange tijd getwijfeld om permanente make-up te laten zetten. Ik vond het eng dat iemand anders mijn wenkbrauwen zou bepalen. Alleen toen ik dit voor de eerste keer liet doen merkte ik dat dit helemaal niet het geval is. Tijdens de behandeling heb ik samen met onze pmu-specialiste José de kleur en vorm bepaald. Dit zorgt ervoor dat ik tijdens de behandeling niet zenuwachtig was om het uiteindelijke resultaat, omdat ik dit al wist. Door het aanbrengen van een verdovende crème, Emla, heb ik de behandeling totaal niet als pijnlijk ervaren.

Hairstroke techniek make-up
Resultaat direct na de eerste behandeling, de kleur wordt nog lichter en er volgt nog een nabehandeling voor de finishing touch.

Wilt u meer weten over permanente make-up? Bekijk dan onze permanente make up pagina of neem contact op voor meer informatie.

Tags:
© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken