fbpx

Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen

Permanente make-up

Permanente Make-Up, gemak en schoonheid!

Zijn uw wenkbrauwen door te veel epileren uit model geraakt? Heeft u zelf niet zo’n vaste hand en kunt u uw wenkbrauwen niet mooi tekenen? Of kunt u doordat u geen vaste hand heeft geen strakke eyeliner aanbrengen of vlekt de eyeliner bij u heel snel? Permante Make-Up (PMU) is dan de uitkomst! Ook voor mensen die door ziekte of andere oorzaken geen wenkbrauwen meer hebben, kan PMU een een goede uitkomst bieden. Onze Huidtherapeute en Allround Schoonheidsspecialiste José Boekelmans is per 22-04-2016 ook PMU Specialiste. Zij heeft haar theorie- en praktijkexamen met een goed resultaat afgelegd bij Esthetica Opleidingen te Breda.

Jose Boekelmans PMU specialiste
Afspraak maken

Wat is PMU?

wenkbrouwen permanente make up

PMU is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid door middel van e

en naaldmodule. Het principe lijkt op tatoeëren maar het doel is anders. Daarnaast verblijft een tatoeage in de onderste lagen van de huid waar de inkt nooit zal vervagen. PMU wordt steeds lichter en zal vervagen na 2 tot 5 jaar.

De behandeling

Wanneer u voor de eerste keer komt zullen uitgebreid u wensen worden besproken qua vorm en kleur. Wij geven u hierbij advies. Nadat de huid verdoofd is met een crème* begint de pigmentatie.

* Verdovingscrème kunt u verkrijgen bij de apotheek op vertoon van een recept van uw huisarts. Voor 2 behandelingen is een tube van 5ml voldoende. Voor PMU van de wenkbrauwen mag u zelf de verdovingscrème aanbrengen 45 min van tevoren. De verdovingscrème mag niet in de ogen komen. Komt u voor een eyeliner behandeling dan brengen wij de crème voor u aan.

Belangrijk vooraf!
Wanneer u bloedverdunners gebruikt adviseren wij een uur voor de behandeling een glas appelsap te drinken, dit stimuleert de bloedstolling. Weet u dat u gemakkelijk bloedt van uzelf, drink dan ook een glas appelsap. Als u bloedverdunners gebruikt dan vragen wij aan u, altijd in overleg met u arts, 5 dagen van tevoren te stoppen met de bloedverdunners. Ook mag u drie dagen van tevoren geen alcohol drinken, dit verdunt namelijk het bloed. Het is altijd mogelijk, om de eventuele pijn iets te verzachten, om vooraf paracetamol te gebruiken. Geen aspirine, dit verdunt namelijk het bloed!

Na de eerste behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst. De opperhuid zuigt zich namelijk vol met pigment, maar deze laag schilfert regelmatig af. U ziet dan ook, 3-4 dagen na de behandeling, wat er gebeurt: de pigmentatie wordt lichter. Bij de volgende twee behandelingen worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit.

Wenkbrauwen

Er zijn verschillende technieken die kunnen worden toegepast om uw wenkbrauwen zo mooi mogelijk te maken. De verschillende technieken zijn hairstrokes (het pigmenteren van haartjes waardoor het heel natuurlijk lijkt), hairstrokes 3D (hairstrokes met verschillende kleuren/ haartjes) of de schaduwtechniek. Er kan ook een combinatie van deze technieken gemaakt worden om de wenkbrauwen zo natuurlijk mogelijk te maken. José bepaalt de vorm en de kleur die het beste bij u past en als u aangegeven heeft het eens zijn met de kleur en de vorm, wordt begonnen met de pigmentering.

Permanente eyeliner

Zou het niet heerlijk zijn als u nooit meer iedere ochtend zelf uw eyeliner hoeft aan te brengen? Laat uw eyeliner aanbrengen door onze PMU-specialiste en u bent voor de komende 2-5 jaar voorzien van een mooie, vloeiende ooglijn.

eyeliner permanente makeup

GGD goedgekeurd

Hygiëne is heel belangrijk bij het aanbrengen van permanente make-up. Sinds 1 juli 2007 mag permanente make-up uitsluitend aangebracht worden door praktijken met een GGD-vergunning. Er zijn door de overheid strenge hygiënerichtlijnen opgesteld, behandelaars zijn verplicht deze na te leven. Werken in een schone ruimte en met de juiste apparatuur en pigmenten spelen hierbij een grote rol. Wij hebben veiligheid en hygiene hoog in ons vaandel daarom zijn beide locaties (Ewijk en Malden) in bezit van een GGD certificaat. Met dit GGD certificaat kunnen wij laten zien dat wij voldoen aan alle eisen en richtlijnen op het gebied van hygiëne en veiligheid voor het aanbrengen van Permanent make-up.

Afspraak maken?

Wij kunnen op korte termijn een afspraak met u inplannen. Een intakegesprek is bij ons altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. U kunt bij ons zonder verwijzing van de huisarts of dermatoloog terecht. Op iedere locatie hebben wij ook een avondopening. Heeft u nog vragen na het lezen van deze pagina? Bel ons op 0487-523823 of stuur ons een mail via het contactformulier, wij beantwoorden graag uw vraag!

Heeft u interesse?

Wilt u meer weten over permanente make-up of wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen op 0487-523823.

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon:

  Onderwerp:


  Uw bericht:

  Neem de onderstaande code over:


  captcha

  voordelen huidtherapie de wildt

  Laat uw gegevens achter.

  Wilt u meer weten over de permanente make-up of heeft u andere vragen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  © 2021 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden | Gennep | Beneden Leeuwen
  Direct een afspraak maken