fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Pigmentvlekken zelf behandelen Environ15 APR

Pigment Do It Yourself

Pigmentvlekken; ze zijn er in allerlei soorten. Het zijn opeenhopingen van pigment, ook wel melanine genoemd. Vaak ontstaan pigmentvlekken door blootstelling aan zonlicht, maar ook hormonen en erfelijke gevoeligheid kunnen een rol spelen. Pigmentvlekken komen voor bij ieder huidtype en op elke leeftijd.

Pigmentvlekken komen vaak voor op delen die veel blootgesteld worden aan zonlicht, denk hierbij aan het gelaat, decolleté en handruggen. Pigmentvlekken worden vaak als cosmetisch storend gezien, wij krijgen dan ook veel vraag naar behandeling hier van. Maar wat kun je eigenlijk zelf doen?

UV-bescherming

De belangrijkste factor bij het ontstaan van pigmentvlekken is blootstelling aan zonlicht en zonnebank. Bescherm daarom de huid tegen UV-straling door dagelijks een anti-zonnebrandcrème met fysische zonnefilters te gebruiken. Vergeet ook de handen, oren en het decolleté niet. De RAD SPF15 van Environ Skincare is een perfect voorbeeld van een dergelijk product, aangezien deze met name fysische filters en een hoge concentratie anti oxidanten bevat.

Therapeutische producten van Environ

Environ Skincare is al jaren koploper op het gebied van huidverbetering. In september 2018 lanceerde oprichter van Environ, Dr. Des Fernandes het Focus care Radiance+ gamma, speciaal voor de huid met pigmentvlekken.

Het Focus Care Radiance+ Gamma is een aanvulling op je dagelijkse skincare routine. Het Gamma helpt de huid weer een gelijkmatige teint te krijgen. De producten bevatten ingrediënten welke bewezen actief zijn tegen pigmentproblemen.

Wat zijn de mogelijkheden om pigmentvlekken effectief thuis te behandelen? Speciaal voor jullie hebben wij twee Do It Yourself pakketten samen gesteld.

Pakket Basic

  • Mela- Prep Lotion

Een geconcentreerd lotion speciaal voor op de donkere huidzones / pigmentvlekken.

Sleutelingrediënten

Niacinamide

Undecylenoil Phenylalanine (SepiWhite MSH

Alfa-Arbutine

  • Mela-Fade Serum A&B

Gebruik vervolgens het Mela-Fade Serum. Het serum bestaat uit een serum A en een serum B, dat samen gebruikt moet worden voor het beste resultaat. Je mengt een gelijke hoeveelheid van serum A met serum B en masseert dit zachtjes in de gepigmenteerde huidzones.

Sleutel ingrediënten serum A

Robertskruid (Princess Care)

Bladextract van artisjok (Biobenefity)

Lactaatzuur

Sleutel ingrediënten serum B

Pro-vitamine B5

Zaadextract van Alpinia Katsumadai Hayata (AlpiniaWhite)

Pruimextract (Clairju)

Bladextract van de Neemboom (Neem Leaf Liquid)

Bladextract van Japanse sierkers (Sakura Extract B)

Honeybush CWS Extract

  • Mela-Even Cream

Na het aanbrengen van de Mela-Prep Lotion en het Mela-Fade serum breng je de Mela-Even Cream aan op de gepigmenteerde huidzones. Hierna sluit je af met je gebruikelijke vitamine moisteriser.

Sleutel ingrediënten

Vitamine C (Ascorbyl Tetraisopalmitaat)

Vitamine E (Tocoferyl Acetaat)

Bij aanschaf van het basic Focus Care Radiance+ pakket à €148,- ontvang je 2 maal een RAD SPF15 5 ml cadeau.

Pigmentvlekken thuis behandelen
Pigment DIY pakket Basic

Pakket Deluxe

Wil je gaan voor het maximale resultaat? Het Do It Yourself pakket deluxe bevat naast de producten zoals hierboven beschreven uit de Focus Care Radiance+ lijn ook een Mild Cleansing Lotion en een AVST Moisturiser 1. Wat is hier de toevoeging van?

  • Mild Cleansing Lotion

Deze zachte reinigingsmelk verwijdert make-up, overtollige talg en onzuiverheden van je huid en geeft onmiddellijk een zacht en fris gevoel, zonder de huid uit te drogen. Een goede reiniging is de basis van elke huidverzorging routine.

  • AVST Moisturiser 1

De Vita-Antioxidant AVST 1 Moisturiser bevindt zich op het eerste niveau in het basis Step-Up-System van Environ. De crème is rijk aan vitamine A, C en E. Deze cocktail van vitamines is kenmerkend en vinden we terug in alle producten van Environ.

Bij aanschaf van het Deluxe Focus Care Radiance+ pakket ontvang je nu 2 maal een RAD SPF15 5 ml cadeau. Tevens verlagen wij de prijs van €244,- naar €225,-

TIP: Voor de ervaren Environ gebruik(st)er: voor een kleine meerprijs kan er een hogere stap in het Step-Up-System van de AVST Moisturiser toegevoegd worden.

Pigmentvlekken do it yourself
Pigment DIY pakket Deluxe

Meer weten over deze fantastische nieuwe producten? Of meteen een pakket bestellen? Voor al uw vragen kunt u ons bereiken via info@huidtherapie-dewildt of 0487-523823

© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken