Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen

Beoordelingen van andere patiënten

Wat vinden cliënten van ons?

Wij hechten veel waarde aan de mening van onze cliënten. Wij maken gebruik van Qualiview, Klanten Vertellen, Zorgkaart Nederland en de Feedback company. In het menu boven aan deze website kunt u het kopje beoordelingen vinden. Hier kunt u reviews lezen die andere mensen hebben geplaatst over onze praktijk en onze huidtherapeuten. Wij zijn zeer trots op de positieve reacties die over ons geplaatst hebben.

Beoordelingen Klantvertellen

Hiernaast kunt u de laatste beoordelingen teruglezen die onze patiënten hebben geschreven via de website klantvertellen.

Qualiview beoordelingen

Wat vinden patiënten van de therapie die wij aanbieden? Word u hier goed geïnformeerd en zijn de huidtherapeuten professioneel genoeg? Met Qualiview krijgt u antwoord op dit soort vragen. Zo werken wij als huidtherapeuten aan een optimale zorgverlening en krijgt u te zien wat anderen van ons vinden. Deze methodiek is in samenwerking met de NVH ontwikkeld.

Beoordelingen Feedback Company

Hiernaast kunt u de laatste beoordelingen teruglezen die onze patiënten hebben geschreven via de de feedback company.

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Anoniemje wordt netjes ontvangen en behandeld en je krijgt goede uitleg wat ze gaan doen★★★★★★★★★★AnoniemIedereen is even spontaan en het is er erg schoon★★★★★★★★★★AnoniemTevreden over mijn behandelingen ★★★★★★★★★★AnoniemDeskundig en zeer vriendelijk. ★★★★★★★★★★AnoniemCustomer service is heel belangrijke and Lotte doet het heel goed!★★★★★★★★★★Anoniem Behandeling werkt en ik ben tevreden met resultaat. Huidtherspeut is vrolijk en ik kom bij haar altijd met plezier. ★★★★★★★★★★Marleen PouwelsDe individuele aanpak, en de resultaten die mijn huidtherapeut heel goed in de gaten houd, waar zij met de therapie op inspeelt, geven perfecte resultaten. Daarnaast is zij een hele fijne persoonlijkheid, zodat ik er nooit tegenop zie. Ik voel me serieus genomen en zij is net zo blij met de resultaten als ikzelf. Iemand die met je meedenkt en meteen ook het beste voor je wil. Super!!!!!!!!!!!!!!!★★★★★★★★★★AnoniemHet is een fijne praktijk ★★★★★★★★★★CorstenPrettig in omgang en duidelijkheid geven in wat er wordt gedaan★★★★★★★★★★NoudEr wordt goed geluisterd naar je wensen, er wordt beleefd met je omgegaan en je kan altijd gezellig een praatje maken. Mijn zorgaanbieder is ook zeer vriendelijk. en snapt mijn klachten volkomen. Ook heb ik het gevoel dat mijn zorgaanbieder bevoegd en bekwaam overkomt.
Feedback Company

Zorgkaart Nederland

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar. De website biedt u informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland. ZorgkaartNederland.nl is een product van Patiëntenfederatie Nederland. We bieden met ZorgkaartNederland een onafhankelijke en betrouwbare ervaringssite, zonder winstoogmerk. Van patiënten voor patiënten.

Beoordelingen alle praktijken

Hiernaast kunt u de laatste beoordelingen teruglezen die onze patiënten hebben geschreven over onze praktijken op de site van Zorgkaart Nederland. Dit cijfer is het gemiddelde van alle praktijken samen.

Meer weten?.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een andere vraag? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2019 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden | Gennep | Beneden Leeuwen
Direct een afspraak maken