fbpx

Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen

Beoordelingen van andere patiënten

Wat vinden cliënten van ons?

Wij hechten veel waarde aan de mening van onze cliënten. Wij maken gebruik van Qualiview, Klanten Vertellen, Zorgkaart Nederland en de Feedback company. In het menu boven aan deze website kunt u het kopje beoordelingen vinden. Hier kunt u reviews lezen die andere mensen hebben geplaatst over onze praktijk en onze huidtherapeuten. Wij zijn zeer trots op de positieve reacties die over ons geplaatst hebben.

Beoordelingen Klantvertellen

Hiernaast kunt u de laatste beoordelingen teruglezen die onze patiënten hebben geschreven via de website klantvertellen.

Qualiview beoordelingen

Wat vinden patiënten van de therapie die wij aanbieden? Word u hier goed geïnformeerd en zijn de huidtherapeuten professioneel genoeg? Met Qualiview krijgt u antwoord op dit soort vragen. Zo werken wij als huidtherapeuten aan een optimale zorgverlening en krijgt u te zien wat anderen van ons vinden. Deze methodiek is in samenwerking met de NVH ontwikkeld.

Beoordelingen Feedback Company

Hiernaast kunt u de laatste beoordelingen teruglezen die onze patiënten hebben geschreven via de de feedback company.

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★MarianDoor deze behandeling bij huidtherapie de Simone Wildt Is een vervelende behandeling bij dermatologie voorlopig niet noodzakelijk. Millie heeft me het hele traject met zorg en professionele liefde behandeld en serieus genomen. ★★★★★★★★★★MarianIk voel me veilig en wordt met respect behandeld ★★★★★★★★★★Van der LindenDeskundig fijn personeel die je meenemen in elke stap van de behandeling ★★★★★★★★★★RickPositieve en kundige medewerkers★★★★★★★★★★Claudia Gewoon de omgang uitleg en alles. Voel me er thuis★★★★★★★★★★SaskiaZeer deskundig advies, voel me goed behandeld en serieus genomen. Fijne omgang met de cliënt en na elke behandeling weer lichtere benen!★★★★★★★★★★MarjanMeedenken met de persoon waar het om gaat en niet klakkeloos een standaard procedure volgen★★★★★★★★★★ElsZie alle bovenstaande vragen. En José is ontzettend aardt, gezellig maar vooral kundig★★★★★★★★★★AnoniemMijn therapeute in deze praktijk is een zeer serieuze huidtherapeute. Geeft n eerlijke kijk op je probleem en gaar dan een eventuele behandeling bespreken. Is er geen vooruitzicht op verbetering geeft ze dit heel duidelijk aan en n begrijpelijke uitleg waarom. Dit bespaart je als cliënt/patiënt dat je verwachtingen niet waargemaakt worden. Ze is een top proffessional. ★★★★★★★★★★AnoniemDe conditie van de huid is sterk verbeterd (de kwaal nog niet); de behandeling wordt zorgvuldig toegepast en nazorg en uitleg is uitstekend. Prima producten.
Feedback Company

Zorgkaart Nederland

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar. De website biedt u informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland. ZorgkaartNederland.nl is een product van Patiëntenfederatie Nederland. We bieden met ZorgkaartNederland een onafhankelijke en betrouwbare ervaringssite, zonder winstoogmerk. Van patiënten voor patiënten.

Beoordelingen alle praktijken

Hiernaast kunt u de laatste beoordelingen teruglezen die onze patiënten hebben geschreven over onze praktijken op de site van Zorgkaart Nederland. Dit cijfer is het gemiddelde van alle praktijken samen.

Meer weten?.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een andere vraag? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2019 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden | Gennep | Beneden Leeuwen
Direct een afspraak maken