fbpx

Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen

Beoordelingen van andere patiënten

Wat vinden cliënten van ons?

Wij hechten veel waarde aan de mening van onze cliënten. Wij maken gebruik van Qualiview, Klanten Vertellen, Zorgkaart Nederland en de Feedback company. In het menu boven aan deze website kunt u het kopje beoordelingen vinden. Hier kunt u reviews lezen die andere mensen hebben geplaatst over onze praktijk en onze huidtherapeuten. Wij zijn zeer trots op de positieve reacties die over ons geplaatst hebben.

Beoordelingen Klantvertellen

Hiernaast kunt u de laatste beoordelingen teruglezen die onze patiënten hebben geschreven via de website klantvertellen.

Qualiview beoordelingen

Wat vinden patiënten van de therapie die wij aanbieden? Word u hier goed geïnformeerd en zijn de huidtherapeuten professioneel genoeg? Met Qualiview krijgt u antwoord op dit soort vragen. Zo werken wij als huidtherapeuten aan een optimale zorgverlening en krijgt u te zien wat anderen van ons vinden. Deze methodiek is in samenwerking met de NVH ontwikkeld.

Beoordelingen Feedback Company

Hiernaast kunt u de laatste beoordelingen teruglezen die onze patiënten hebben geschreven via de de feedback company.

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★ElsZie alle bovenstaande vragen. En José is ontzettend aardt, gezellig maar vooral kundig★★★★★★★★★★AnoniemMijn therapeute in deze praktijk is een zeer serieuze huidtherapeute. Geeft n eerlijke kijk op je probleem en gaar dan een eventuele behandeling bespreken. Is er geen vooruitzicht op verbetering geeft ze dit heel duidelijk aan en n begrijpelijke uitleg waarom. Dit bespaart je als cliënt/patiënt dat je verwachtingen niet waargemaakt worden. Ze is een top proffessional. ★★★★★★★★★★AnoniemDe conditie van de huid is sterk verbeterd (de kwaal nog niet); de behandeling wordt zorgvuldig toegepast en nazorg en uitleg is uitstekend. Prima producten.★★★★★★★★★★AnoniemVeel deskundigheid. Iedereen handelt professioneel en zijn aardig en stellen je op je gemak! ★★★★★★★★★★AnoniemBehandeling gaat goed en we kletsen over van alles en nog wat.★★★★★★★★★★AnoniemVakkundige, belangstellenden en lieve mensen. En mijn huid is verbeterd.★★★★★★★★★★Nobody Uitstekend personeel★★★★★★★★★★AnoniemMillie is een prettig persoon , die jou het gevoel geeft veel interesse te hebben als persoon en je klacht van aandoening . Komt met iedeen. Ze gaat professioneel met je om . Voor mij is dit een ontspannen moment . En ga met een fijn gevoel naar huis . Merk wel als je eens per week gaat weer blij bent dat je dan week erop weer mag. Heb veel last van zeurende benen. En is na de behandeling even erna wat verminderd . ★★★★★★★★★★AnoniemU heeft kennis over uw behandeling en u bent vriendelijk. U bent bezig om uw patiënten goed helpen. ???? ★★★★★★★★★★GerritJa, het kan gewoon niet beter
Feedback Company

Zorgkaart Nederland

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar. De website biedt u informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland. ZorgkaartNederland.nl is een product van Patiëntenfederatie Nederland. We bieden met ZorgkaartNederland een onafhankelijke en betrouwbare ervaringssite, zonder winstoogmerk. Van patiënten voor patiënten.

Beoordelingen alle praktijken

Hiernaast kunt u de laatste beoordelingen teruglezen die onze patiënten hebben geschreven over onze praktijken op de site van Zorgkaart Nederland. Dit cijfer is het gemiddelde van alle praktijken samen.

Meer weten?.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een andere vraag? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2019 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden | Gennep | Beneden Leeuwen
Direct een afspraak maken