fbpx

Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen

Beoordelingen van andere patiënten

Wat vinden cliënten van ons?

Wij hechten veel waarde aan de mening van onze cliënten. Wij maken gebruik van Qualiview, Klanten Vertellen, Zorgkaart Nederland en de Feedback company. In het menu boven aan deze website kunt u het kopje beoordelingen vinden. Hier kunt u reviews lezen die andere mensen hebben geplaatst over onze praktijk en onze huidtherapeuten. Wij zijn zeer trots op de positieve reacties die over ons geplaatst hebben.

Beoordelingen Klantvertellen

Hiernaast kunt u de laatste beoordelingen teruglezen die onze patiënten hebben geschreven via de website klantvertellen.

Qualiview beoordelingen

Wat vinden patiënten van de therapie die wij aanbieden? Word u hier goed geïnformeerd en zijn de huidtherapeuten professioneel genoeg? Met Qualiview krijgt u antwoord op dit soort vragen. Zo werken wij als huidtherapeuten aan een optimale zorgverlening en krijgt u te zien wat anderen van ons vinden. Deze methodiek is in samenwerking met de NVH ontwikkeld.

Beoordelingen Feedback Company

Hiernaast kunt u de laatste beoordelingen teruglezen die onze patiënten hebben geschreven via de de feedback company.

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Sandra Het duidelijkheid (uitleg wat er stapsgewijs gebeurt/gaat gebeuren), samen de voor en na effecten bekijken en bespreken, het uitleg van de producten en hoe het effect heeft op de huid, de middelen waar mee wordt gewerkt laten zien, en uitleggen wat, wat is en of het pijnlijk kan zijn etc. Ook het inplannen van een moment voor de na zorg producenten, en make-up om het juiste advies te geven en testers is erg fijn! De eindresultaat natuurlijk ook!! ★★★★★★★★★★Wendy Klantvriendelijk, professioneel en is altijd vrolijk en energiek aanwezig . Je kunt merken dat ze haar werk met plezier doet . ★★★★★★★★★★Anne Robesin Millie is zeer professioneel, dringt niks aan rondom kopen en geeft helpend advies.★★★★★★★★★★Daan van den BroekSerieus nemen deskundigheid snelheid★★★★★★★★★★Nadia Enorm vriendelijke en deskundige huidtherapeute. Ze luistert echt naar mijn wensen en past hier de behandeling en het advies op aan.★★★★★★★★★★VKIlse is heel erg professioneel en ze weet wat ze doet en daarnaast kun je altijd een praatje met haar maken★★★★★★★★★★Claudia Een leuk jong team met veel ervaring. Ik voel me er thuis... ★★★★★★★★★★Veerle Goede service, client vriendelijk. Er probleem wordt gezamenlijk geanalyseerd en een behandel plan gemaakt. Ze zijn vriendelijk. ★★★★★★★★★★miepgoed luisterend oor. spontaan. adviezen, denkt met je mee. hygienisch.★★★★★★★★★★hannie brouwerLotte is duidelijk in uitleg over mijn huid en gaat net zo lang door totdat de huid er gezond uit ziet. Ze verteld ook eerlijk dat de behandeling enige tijd nodig heeft voordat je resultaat ziet, ze blijft positief ook als het wat langer duurt voordat het behaalde resultaat er is. en inmiddels mag het resultaat er zijn!! super blij mee.
Feedback Company

Zorgkaart Nederland

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg waar mensen hun ervaringen met de zorg delen met elkaar. De website biedt u informatie om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past. ZorgkaartNederland is een website van Patiëntenfederatie Nederland. ZorgkaartNederland.nl is een product van Patiëntenfederatie Nederland. We bieden met ZorgkaartNederland een onafhankelijke en betrouwbare ervaringssite, zonder winstoogmerk. Van patiënten voor patiënten.

Beoordelingen alle praktijken

Hiernaast kunt u de laatste beoordelingen teruglezen die onze patiënten hebben geschreven over onze praktijken op de site van Zorgkaart Nederland. Dit cijfer is het gemiddelde van alle praktijken samen.

Meer weten?.

Wilt u meer weten over dit onderwerp of heeft u een andere vraag? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2019 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden | Gennep | Beneden Leeuwen
Direct een afspraak maken