fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Huidsupplementen simone de wildt23 NOV

Een schitterende huid tijdens de feestdagen!

Het is gevoelsmatig nog maar net herfst, maar de feestdagen zijn dichterbij dan je denkt; over 5 weken is het alweer kerst! En hoewel je misschien nog helemaal niet aan de kerst wilt denken en wilt genieten van de herfst, kun je nu alvast beginnen met het klaarmaken van je huid voor de feestdagen.

Nieuw: Skincare Boxes

Advanced Nutrition Programme lanceert dit najaar de Skincare Boxes. De boxes bevatten krachtige combinaties van huidsupplementen voor 28 dagen. Dit is dus nog genoeg tijd om voor de feestdagen de huid, de nagels en het haar een vitamine boost te geven!

Skincare SelectSkincare_Select

Deze doos bevat 3 basissupplementen voor een gezonde huid van Advanced Nutriton ProgrammeTM : een krachtige combinatie van Skin Vitamine A+, Skin Antioxidant en Skin Omegas+ om de huid te boosten en extra te beschermen.

 

Skincare plus

Deze doos bevat onze 3 basisvoedingssupplementen voor de huid, Skin Vitamine A+, Skin Skincare_PlusAntioxidant en Skin Omegas+, aangevuld met Astaxanthine en Biotine voor een betere bescherming van de huid en voor sterker haar en sterkere nagels. Astaxanthine is één van de krachtigste antioxidanten in de natuur en biotine draagt bij tot het behoud van een gezonde haardos.

 

 

Skincare UltimateSkincare_Ultimate

Deze uiterst complete box bevat een krachtige combinatie voedingssupplementen specifiek voor de huid: ze beschermen haar en helpen om een egale en stralende huid, sterk haar en sterkere nagels te verkrijgen.

 

 

Waarom huidsupplementen slikken?

Wil je op korte tijd de beste resultaten bereiken met de verzorgingsproducten die je op je huid aanbrengt? Essentieel voor een gezonde huid is het voeden van je huid van binnenuit.

De juiste vitaminen en voedingstoffen vormen de essentie van wat Advanced Nutrition Programme je aanbiedt om de gezondheid van je huid te ondersteunen. De producten zijn ontwikkeld op basis van beproefde wetenschappelijke formules en bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen. Je zult ook merken dat ze de werking en de resultaten van je Environ huidverzorging aanzienlijk versterken.

Ik eet al gezond. Is dat niet voldoende?

Gezonde voeding alleen volstaat helaas niet om je huid te voorzien van de nodige hoeveelheid voedingsstoffen. De voedingsstoffen die via je voeding naar je lichaam gaan worden opgenomen door het bloed en worden afgegeven aan de organen. Je huid is je grootste orgaan en profiteert jammer genoeg als laatste van diezelfde voedingsstoffen. Vergelijk het met een trein: aan het station stappen vele mensen op. Bij elke halte (hart, longen,…) stappen er een aantal passagiers uit. Wanneer de trein de eindhalte heeft bereikt, zit er zo goed als niemand meer op en zo blijven er dus nog weinig voedingsstoffen over voor jouw huid.

Wat is het verschil met andere multivitamine supplementen die ik overal kan verkrijgen?

Bij Advanced Nutrition Programme vind je de belangrijkste huidvitamines in correcte en doeltreffende dosissen, die een zichtbaar verschil maken voor je huid, net zoals bij Environ. De vitamines en mineralen zijn zorgvuldig getest op kwaliteit en werkzaamheid en ze zijn gemakkelijk absorbeerbaar door je lichaam.

© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken