fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Uw schoonheidssalon in Beneden-Leeuwen: het beste voor uw huid

Uw schoonheidssalon in Beneden-Leeuwen: het beste voor uw huid

In onze schoonheidssalon in Beneden-Leeuwen kunt u terecht voor allerlei verschillende schoonheidsbehandelingen. Ons team is gespecialiseerd in behandelingen zoals o.a. acnetherapie, oedeemtherapie en littekentherapie. Wij zijn gesitueerd aan het zorgplein Maas en Waal, vlakbij de aansluiting op de A15. Zodoende genieten wij een gunstige ligging tussen Nijmegen en Tiel. Ook vanuit Druten, Boven-Leeuwen, Horssen, Dreumel en Wamel zijn we goed te bereiken met de auto of openbaar vervoer.

Acnebehandeling

Heeft u last van acne en wilt u hier graag iets aan laten doen? Bij Simone de Wildt bent u hiervoor aan het juiste adres. Onze acnebehandeling richt zich onder andere op het verminderen van puistjes en mee-eters. Ook proberen we de algehele conditie van uw huid te verbeteren, zodat er een kleinere kans is dat deze problemen terugkeren. Bovendien streven we ernaar, eventuele achtergebleven littekens en donkere vlekjes zo compleet mogelijk weg te werken.

Oedeembehandeling

Voor het behandelen van vervelende vochtophopingen in de huid, oftewel oedeem, passen we verschillende methoden toe. Bij Simone de Wildt kunt u terecht voor onder andere manuele lymfe drainage, oedeem en fibrose grepen, lymftaping, ambulante  compressietherapie, lympha press en therapeutisch elastische kousen. Tevens geven wij u advies om zelf verdere klachten te helpen voorkomen.

Schoonheidsbehandeling op maat

Uw huid is het grootste orgaan van uw lichaam. Het is dus zeker de moeite waard om deze goed te laten verzorgen. Bij Simone de Wildt mag u rekenen op een schoonheidsbehandeling op maat. We doen alles wat nodig is om het beste uit uw huid te halen. Zo nemen wij ook andere behandelingen voor onze rekening, zoals ontharing, wimpers verlengen of verven, wenkbrauwen verven of epileren, camouflagetherapie en allerlei behandelingen die u een mooiere en gezondere huid bezorgen.

Neem nu contact op om een afspraak te maken.

Huidtherapie Simone de Wildt

Laat uw gegevens achter.

Wilt u meer weten over schoonheidsbehandelingen in Beneden Leeu-wen of heeft u andere vragen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken