fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Schoonheidssalon nabij Druten – komeens langs!

De professionele schoonheidssalon voor Druten en omstreken

Als u op zoek bent naar een beautysalon in Druten en omgeving nodigen we u uit eens langs te komen bij Simone de Wildt Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie. Bij ons staan ervaren, gediplomeerde huidtherapeuten klaar om met u aan de slag gaan.

De schoonheidssalon voor iedereen
Heeft u huidproblemen en wilt u hier iets aan laten doen? Als schoonheidssalon hebben wij de oplossing voor u. We hebben jarenlange ervaring met het behandelen en verhelpen van alle mogelijke problemen die u maar met uw huid kunt hebben. Huidproblemen kunnen ervoor zorgen dat u zich onzeker voelt. Toch zijn het niet alleen maar problemen die uw zelfverzekerdheid aantasten, ze daarnaast ook voor fysieke  ongemakken zorgen.

Het is dan goed om een schoonheidsbehandeling in een beautysalon te laten uitvoeren. Als u bij ons langskomt kunt u rekenen op een snelle verlichting van de klachten. Bent u in Druten of omstreken, plan dan op korte termijn een afpsraak met ons in.

Een gezichtsbehandeling in een beautysalon
Huidproblemen op het gezicht wilt u natuurlijk zo snel mogelijk laten verhelpen. Wij gaan direct grondig aan de slag om deze problemen tot het verleden te laten behoren. Ons team aan schoonheidsspecialisten heeft veel ervaring met meerdere soorten behandelingen. Wij helpen u dan ook graag om u van uw huidproblemen af te helpen en zorgen voor een verbetering van uw huidgezondheid. Voor een gezichtsbehandeling in onze schoonheidssalon kunt u altijd even contact met ons opnemen. Maak een afspraak, waarbij wij gaan bekijken hoe we u zo snel en goed mogelijk van uw huidproblemen af kunnen helpen!

Schoonheidssalon Druten Ewijk
© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken