fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Schoonheidsspecialiste in Gennep

Schoonheidsspecialiste Gennep - Simone de Wildt Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie

Schoonheidsspecialiste in Gennep en Beneden-Leeuwen

Beauty in Gelderland 
De huid is een van de eerste dingen die je van iemand ziet. Een gave en stralende huid is daarom een belangrijk visitekaartje. Bovendien voelt u zich zelfverzekerder met een mooie huid. Woont u in de regio rondom Nijmegen? Ga dan eens naar schoonheidsspecialiste Simone de Wildt. Samen met haar deskundige team heeft zij schoonheidssalons op meerdere Gelderse locaties: Gennep, Beneden-Leeuwen, Ewijk en Malden.

Team huidtherapeuten Nijmegen
Ons team van huidtherapeuten

Huidbehandelingen 
Simone de Wildt en haar professionele team van huidtherapeuten en schoonheidsspecialistes bieden verschillende behandelingen voor uw huid. Denk bijvoorbeeld aan huidcorrecties, acnebehandelingen, en het behandelen van littekens en ontsierende roodheid. Ook voor ontharen middels elektrische epilatie of IPL-laser kunt u bij dit team terecht.

Schoonheidsbehandelingen 
Ook het aanbrengen van permanente make-up en het verwijderen van pigmentvlekken behoren tot de mogelijkheden in de Gelderse beautysalons. Wilt u een jongere uitstraling? Dan kunt u kiezen voor een plasmalift: oogliften zonder dat er een chirurgische ingreep plaats hoeft te vinden. Heeft u spijt van uw tatoeage? Met een laserbehandeling is deze te verwijderen.

Oedeemtherapie 
In de vestigingen in Beneden-Leeuwen, Gennep, Malden en Ewijk kunt u ook terecht voor oedeemtherapie. Hierbij worden vochtophopingen behandeld en verminderd. Dit kan op verschillende manieren, zoals met lymftaping of lymfdrainage. Ook het dragen van steunkousen kan oedeem aan de benen aanzienlijk verminderen. De gezondheid van uw benen verbetert en uw benen voelen weer beter aan.

Schoonheidsspecialiste in Gennep, Beneden-Leeuwen, Malden en Ewijk
Woont u in Gelderland en wilt u een stralende en gezonde huid? Neem dan contact op met Simone de Wildt en haar team. U kunt hen bereiken voor een gratis en vrijblijvend gesprek op telefoonnummer 0487-523823 of stuur ons een email. Zij staan u vriendelijk te woord en vertellen u graag over de verschillende mogelijkheden die zij te bieden hebben op het gebied van beauty, huidbehandelingen en oedeemtherapie.

Laat uw gegevens achter.

Wilt u meer weten over schoonheidsbehandelingen of heeft u andere vragen? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken