fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

31 AUG

Skin Tech Certified Clinic in Skin Rejuvenation

Yesssss, wij mogen onszelf als één van de éérste huidtherapeutische praktijken in deze omgeving een Skin Tech Certified Clinic in Skin Rejuvenation noemen. Na een periode van hard werken, leren en ervaren hebben we de certificaten mogen ontvangen. Een erkenning om trots op te zijn en een erkenning die u de zekerheid geeft dat u in goede handen bent voor specifieke behandelingen op het gebied van huidverbetering (skinboosters) en haargroei (xl hair).  Een erkenning betekent dat je alle opleidingen hebt gevolgd en voldoende kennis bezit om het maximale resultaat uit een behandeling te halen. Ieder jaar zullen wij ons opnieuw certificeren, zodat we altijd up to date blijven!  

Wij zijn Skin tech gecertificeerd

Gespecialiseerd in de behandeling 

Een Skinbooster wordt aangebracht door middel van oppervlakkige injecties in de huid. Wij gebruiken hiervoor: 

Naast dat Skinboosters direct in de huid worden aangebracht zorgt microneedling ook voor een betere doorbloeding en activatie van collageen en elastine. Met de U225 injector komt de vloeistof net iets dieper in de huid en het voordeel hiervan is dat u geen downtime heeft. U kunt gelijk na de behandeling weer aan het werk of toch nog even die boodschap doen.  

Door te behandelen met een Skinbooster krijgt de huid een enorme boost. De huid wordt beter gehydrateerd, krijgt meer glans en voelt steviger aan. Skinboosters bieden voor diverse huidproblemen de juiste voeding.  

Heeft u last van een droge en/of vale huid, volume verlies, verslapte huid, donkere kringen en vochtwallen rondom de ogen, cellulitis of striae. Maak dan nu een afspraak en stem af met uw huidtherapeute  welke skinbooster het beste bij u past! 

© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken