fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Skinboosters Simone de Wildt23 OCT

Huid- en Oedeemtherapie Simone de Wildt introduceert : Skinboosters!

Skinboosters gaan huidveroudering tegen

Het verlies van hyaluronzuur is één van de belangrijkste oorzaken van veroudering. De eerste tekenen van dit proces zijn het ontstaan van fijne lijntjes en veranderingen in huidtextuur met verlies van stevigheid en uitstraling. Om dit verouderingsproces te voorkomen of te bestrijden, geeft behandeling met hyaluronzuur verbetering. Het is nu mogelijk om hyaluronzuur, aanwezig in verschillende skinboosters, in de huid te injecteren met behulp van microneedling.

Voor wie zijn skinboosters geschikt?

  • Fijne lijntjes
  • Volume verlies
  • Grove huidstructuur
  • Droge en vochtarme huid
  • Acne littekens
  • Voor een vermoeide, vale huid
  • Donkere kringen / vochtwallen onder de ogen
  • Voor alle huiden die een oppepper kunnen gebruiken

Is een skinbooster hetzelfde als een filler?

Nee, het is niet hetzelfde. Met een filler injecteert een cosmetisch arts gecrosslinked hyaluronzuur plaatselijk in de rimpels waardoor deze opgevuld worden. Met een Skinbooster behandelen we het hele gezicht met een hydraterend en vochtbindend product speciaal geschikt in combinatie met microneedling. De Skinbooster brengt de gehele huid in een betere conditie en een filler wordt alleen plaatselijk aangebracht. Met Skinboosters werken we dus echt aan algehele huidverbetering. Wanneer er diepe rimpels aanwezig zijn is het wel mogelijk om de behandelingen te combineren.

Skinboosters voor het gezicht

RRS HA InjectableRRS Hyalift 75 Pro ActiveRRS HA Tensorlift
Arme huidVolume verliesSlappe huid
Gedehydrateerde huidGedehydrateerde huidGedehydrateerde huid
Vale huidVale huidRokershuid
RokershuidVerouderde huidFijne lijntjes
Fijne lijntjesFijne lijntjesLeeftijd 40-75 jaar
Leeftijd van 25-45 jaarLeeftijd 45-75 jaar

HA Eyes® (bij donkere kringen en vochtwallen)

Deze skinbooster is ontworpen om de huid rondom de ogen te behandelen. De specifieke ingrediënten bevorderen afvoer van vocht, voeden de huid en hebben een blekend effect op donkere kringen, waardoor er weer een frisse blik ontstaat. HA Eyes® vermindert gelijktijdig ook de fijne lijntjes rondom de ogen.

De behandeling

Na een vrijblijvend intakegesprek waarbij een behandelplan opgesteld wordt kan de eerste behandeling starten. De huid wordt gereinigd waarna deze behandeling wordt met de Dermapen. Hierna wordt op de te behandelen gebieden de Skinbooster in gemasseerd. De behandeling met de Dermapen, waarbij kleine gaatjes in de huid gemaakt worden, zorgt ervoor dat de Skinbooster door de huid opgenomen wordt.

Na de behandeling

Na de behandeling voelt de huid fris en gehydrateerd aan. De huid kan lichte, egale roodheid vertonen. Meestal trekt dit binnen enkele uren weg.

Adviezen na de behandeling

De behandelde huid mag de eerste twee uur niet gereinigd worden. Na vier uur mag er make-up worden gebruikt. Blootstelling aan hoge temperaturen (sauna, stoombad) wordt afgeraden tot drie dagen na een behandelsessie. De werking van de behandelingen met RRS-Inject® kunnen worden geïntensiveerd door thuis huidproducten van Environ Skincare te gebruiken.

Bij behandeling van het ooggebied dient u tweemaal daags de Youth Essentia Vita- Peptide Eye gel te gebruiken. Hiermee ondersteunt u het resultaat en de duurzaamheid van de behandeling.

Zonnebaden en roken hebben een negatieve invloed op het behandelresultaat. Wij u adviseren uw huid goed te beschermen tegen UV-straling en indien van toepassing te stoppen met roken.

Behandelprotocol

Voor een optimaal resultaat heeft u een kuur van 4 tot 6 behandelingen nodig, waarbij u om de 10 tot 14 dagen behandeld wordt. Met iedere behandeling zal de huidconditie toenemen en het resultaat ook aan de oppervlakte van de huid zichtbaarder worden. Het is daarom belangrijk om de gehele kuur af te maken.

Afspraak maken

Wij kunnen op korte termijn een afspraak met u inplannen. Een intakegesprek is bij ons altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. U kunt bij ons zonder verwijzing van de huisarts of dermatoloog terecht. Heeft u nog vragen? Bel ons op 0487-523823 of stuur ons een mail via het contactformulier. Wij beantwoorden graag uw vraag!

© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken