fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Tattoo verwijderen laser05 SEP

Spijt van uw tatoeage? Dit is niet langer nodig!

Heeft u in een opwelling een tattoo gezet? En heeft u daar nu spijt van? Of wilt u uw tatoeage laten vervagen voor een cover-up? Met onze krachtige Q-Switched laser is het verwijderen of vervagen van uw tatoeage geen enkel probleem. Dit is mogelijk met onze krachtige Q-Switched Laser.

Een tatoeage

Tattoo’s; het worden ook wel ‘trenddingen’ genoemd. Iedere periode is er een andere trend op het gebied van tatoeages. En omdat de trends door de jaren heen nogal veranderen, wordt geschat dat zo’n 80% van de mensen met een tatoeage spijt krijgt. Na enkele jaren zijn mensen vaak uitgekeken op de tattoo. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om op een professionele manier deze tatoeage te laten verwijderen of vervagen.

Naast de tatoeages is het ook mogelijk om permanente make-up te behandelen. Het komt nog al eens voor dat mensen niet tevreden zijn over de aangebrachte permanente make-up. Wenkbrauwen zijn bijvoorbeeld scheef gezet of de kleur van het liplijntje is lelijk vervaagd. Voor het behandelen van permanente make-up zijn vaak minder behandelingen nodig dan bij tatoeages, omdat er veel minder pigmenten in de huid worden gebracht.

Hoe werkt het?

Wanneer een tattoo geplaatst wordt, wordt met een naald inkt in de lederhuid gebracht. De inkt is een lichaamsvreemde stof en wordt hierdoor ingekapseld in de cellen in de huid. De krachtige Q-Switched ND:YAG laser geeft hele korte pulsen af, welke geabsorbeerd worden door de inkt. Hierdoor ontstaat er een soort explosie, waardoor de inkt veranderd in kleinere inkt deeltjes. Deze kleinere inkt deeltjes kunnen worden afgevoerd door het lichaam.

De behandeling

Het laseren van een tatoeage is een langdurig proces. Er zijn gemiddeld 8 tot 12 behandelingen nodig. Tussen de verschillende behandelingen moet minimaal 8 weken zitten, maar liever nog langer. De huid heeft namelijk tijd nodig om het afgebroken pigment af te voeren.

De hoeveelheid behandelingen die nodig zijn is afhankelijk van een aantal factoren. Zo is de kleur van de tattoo bepalend voor het resultaat. Hoe donkerder de kleur, des te beter dit te behandelen is. Een zelf aangebrachte tattoo zit minder diep en is dan ook makkelijker te verwijderen dan een professioneel gezette tattoo.

Tijdens een intake gesprek zal de huidtherapeut een schatting geven van het aantal benodigde behandelingen.

Op onderstaande foto’s geven wij u een beeld van hoe de tatoeage er na de behandelingen uit gaat zien.

Tattoo verwijderen
Links: de tatoeage voor de behandeling, rechts: de tatoeage 3 maanden na de eerste behandeling

 

Tattoo laseren
Van links naar rechts: voor de behandeling, na de eerste behandeling, na de tweede behandeling

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Voor al uw vragen kunt u ons bereiken via email of 0487-523823. Wilt u graag een uitgebreid advies plan dan een vrijblijvend intakegesprek bij een van onze 4 locaties.

 

© 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
Direct een afspraak maken