fbpx

Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen

José Boekelmans

José Boekelmans

Huidtherapeute & PMU-specialiste

Ik ben José Boekelmans en heb de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool van Utrecht afgerond in 2013. Ik ben werkzaam bij Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie sinds 2013 en werk in deze praktijk met heel veel plezier. De praktijken zijn gevestigd in Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen. Ik ben werkzaam in de praktijk in Ewijk en in Malden.

De combinatie tussen medische en cosmetische behandeling maakt het voor mij uitdagend. Ik ben inzetbaar als een allround huidtherapeut maar heb me vooral gespecialiseerd in de volgende behandelingen:
– Acnetherapie
– Dermapen (microneedling)
– IPL
– Permanente make-up
– Therapie bij couperose
– Therapie bij pigmentafwijkingen
– Cosmetische huidverbetering

In 2015 heb ik de opleiding Permanente Make-Up afgerond en ben ik gespecialiseerd in het zetten van eyeliners en wenkbrauwen.
Door middel van mijn huidtherapeutische behandelingen, die op maat gegeven worden, streef ik zowel naar een goed resultaat als naar een gelukkigere cliënt met meer zelfvertrouwen.

Om de beste kwaliteit te leveren sta ik ingeschreven bij zowel de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH) als het kwaliteitsregister Paramedici (KP).

 

Beoordeling Jose Boekelmans

Acnétherapie - (100%)
Dermapen - (100%)
Permanente Make-up - (100%)
© 2019 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden | Gennep | Beneden Leeuwen
Direct een afspraak maken