fbpx

Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen

Lotte Reijers

Lotte Reijers

Huidtherapeute

Sinds juli 2015 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en als huidtherapeut werkzaam in twee praktijken bij Simone de Wildt | Huid- & Oedeemtherapie. De praktijken zijn gevestigd in Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen. Ik ben werkzaam in de praktijk in Malden en Beneden Leeuwen.

Van jongs af aan heb ik mij altijd geïnteresseerd in de huid. Na het behalen van mijn diploma’s tot Allround Schoonheidsspecialiste en Pedicure wilde ik graag, op medisch gebied, meer kennis over de huid opdoen.

Wat mij het meest interesseert aan dit beroep is dat je als huidtherapeut de nazorg oppakt waar de behandeling bij een specialist stopt. Elke cliënt heeft een eigen specifieke klacht en dat maakt het werken als huidtherapeut erg interessant. Ik vind het erg leuk dat ik cliënten kan helpen met huidklachten, waardoor zij zich weer beter “in hun vel” voelen. Ik kan mij heel goed inleven in de medemens waardoor elke cliënt zich erg snel thuis voelt bij mij. Ik zal altijd mijn uiterste best doen om de huidklachten te verminderen en de cliënt tevreden te stellen.

Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van:
– Acne: waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende peelingen.
– Littekens (o.a. t.g.v. trauma / operatie, acne ect.): waarbij manuele littekentherapie, littekentaping en de dermapen wordt toegepast.
– Definitieve ontharing: door middel van elektrische epilatie & Intense Pulsed Light (IPL).
– Pigmentvlekken: waarbij gebruik wordt gemaakt van camouflagetherapie & IPL.
– Couperose: waarbij gebruik wordt gemaakt van camouflagetherapie & IPL.
– Oedeemtherapie: door middel van manuele lymfedrainage, toepassen van de LymphaPress, cupping therapie, lymfetaping, zwachtelen, therapeutische elastische kousen aanmeten.
– Tatoege verwijdering d.m.v. q switched laser.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en sta geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedi.

Beoordeling Lotte Reijers

Acnétherapie - (100%)
Littekentherapie - (100%)
Definitieve ontharing - (100%)
© 2019 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden | Gennep | Beneden Leeuwen
Direct een afspraak maken