fbpx

Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Ewijk, Malden, Gennep en Beneden Leeuwen

Meggy Appels

Huidtherapeute

Ik ben Meggy Appels en heb de opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool Utrecht afgerond in 2019. Tijdens het afstuderen heb ik stage gelopen bij Simone de Wildt | Huid- en Oedeemtherapie en tot mijn geluk mag ik sindsdien het team versterken. Een goede start van mijn carrière!

Gedurende de opleiding Huidtherapie werd mijn interesse gewekt in het verband tussen huid en voeding, mede door de minor voeding die ik destijds heb gevolgd. Hierin wil ik me gaan specialiseren door me de komende tijd meer te gaan verdiepen op het gebied van voeding. Daarnaast ben ik vooral gemotiveerd om de verschillende facetten van huidtherapie te ontdekken, waaronder: oedeemtherapie, littekentherapie, acnetherapie en licht- en lasertherapie.

Op maandag tot en met donderdag ben ik werkzaam in de praktijk in Malden en op vrijdagen in Gennep. Ik ga pas met een goed gevoel naar huis als ik iets nieuws geleerd heb en wanneer ik resultaten heb geboekt bij patiënten.

Om de beste kwaliteit te leveren sta ik ingeschreven bij zowel de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH) als het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP).

© 2021 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden | Gennep | Beneden Leeuwen
Direct een afspraak maken