fbpx

Praktijken in Ewijk en Malden

Bereikbaarheid Ma - Vr 08.30u - 18.00u
Telefoonnummer 0487-523823

Praktijken in Ewijk en Malden

Training en Ondersteuning

Trainingen op maat

Ben je werkzaam in dezelfde branche en zou je graag een keer een training willen volgen? Een verdieping of juist een kennismaking met een behandeling en/of product? Huidtherapie Simone de Wildt heeft de kennis en ervaring in huis om trainingen op maat te verzorgen en je te voorzien van specialistische informatie. Naast de theorie, is het ook mogelijk om praktijkgericht te werken.

Kennis willen wij graag delen!

Met meer dan 13 jaar ervaring hebben we alle do’s en dont’s in het vak al een keer meegemaakt. Wij willen onze ervaringen graag met jullie delen om iedereen goed op weg te helpen. Onze trainingen zijn praktijkgericht en geheel op jouw wensen aan te passen. Heb je een salon of praktijk met meerdere collega’s? Alleen maar leuk. Heb je liever dat wij naar jou toekomen? In overleg is alles mogelijk. Meer informatie? Mail ons op info@huidtherapie-dewildt.nl of bel ons op 0487-523823.

Dagje meewerken?

Wil je graag dat wij als huidtherapeuten een vaste dag meewerken in jouw salon? Ook dat doen we met veel passie en plezier. Afhankelijk van jouw wensen en onze mogelijkheden komen we zeker tot een leuk samenwerkingsverband. Uiteraard kan dit ook op incidentele basis. Meer informatie? Mail ons op info@huidtherapie-dewildt.nl of bel ons op 0487-523823.

Heeft u interesse?

Wilt u meer weten over trainingen of andere vormen van onderteuning? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook altijd bellen op 0487-523823.

  Naam:

  E-mail:

  Telefoon:

  Onderwerp:

  Uw bericht:

  Neem de onderstaande code over:


  captcha

  voordelen huidtherapie de wildt

  Laat uw gegevens achter.

  Wilt u meer weten over trainingen op maat? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  © 2023 Huidtherapie Simone de Wildt - Ewijk | Malden
  Direct een afspraak maken